Cevap: Yeni Stad icin Imza Kampanyasi
Gardaşlar sivassporumuzu yeni bir stadın olması güzel ama bazı gardaşlarımız nasıl dolduracağız diyor illaha stadı doldurmaya gerek yok önemli olan büyük bir stadımız olsun burada başka karşılaşmalarda olacaktır bu karşılaşmalar için gelen kişiler sivas esnafının yüzünü güldürür aynı zamanda sivasımızı tanır böylü büyük bir stada kavuşunca aynı zamanda takım motivasyonu üst düzeye çıkar bakın kayseri spor en yakın örneği yeni stadına kavuştuğunda futbolcuların performansı nasıl yükseldi. O yüzden olsun büyük bir stadımız hem sivas hem sivasspor hemde esnaf için salı günü 02-11-2010 tarihinde merkez ptt nin arkasında döner yenecek güzel yerler vardır hepiniz bilirsiniz orada bir yemek yedim çevreye baktım buralar daha çok dolabilir dedim üniversitenin olması sivası sivas yapıyor. Üniversitenin olmadığını düşünün sivasımız adeta yok olur. Oyüzden yeni gelen güzel şeyler her zaman değer katar. Bizim stadımızın şu ana kadar yapılmamasının en büyük nedeni TOKİ nin doymazlığı ve paragöz olması eğer TOKİ orta noktada buluşmak istese sahamız çoktan başlamış ve bitmiş olurdu. İnşallah toki insafa gelirde anlaşılır ve stadımız başlar
|