yaa dayanımıyorum,kayseriyi örnek verip duruyorlar,kayseri yıllarını ticarete vermiş sanayileşmede kentleşmede ticarette sosyalleşmede ve takımı bizden epeyce süper ligde oynamış,bizimkiler bir şampiyon ligi gördük diye hurrrraaa sivasspor tv istiyorlar 40 bin kişilik stad istiyorlar;daha durun bakalım biz neyiz yaa,kayseri öyle bir çok üstünlüğü bulunurken daha yeni bu yıl açıldı stadları acaba NEDENNNNNNnnnnn !! adamı çıldırtmayın..Önce işini ayarlamış adamlar önce ticareti kurmuş,ne yapcan cebinde paran olmadıktan sonra stadın 100 bin kişi alsa ne yazar..Sen bi kere sosyal değilsin yapı olarak baksana stada 2 tane gençlerden oluşan grup ses çıkarıyor ya diğerleri !..arkadaşın biride diyor ki kaç kere maça geldin de stad dolmuyor diyor,bu takım 3 ligdeykende bu kadar evet şimdiki kadar hatta o zaman daha bir başkaydı seyircimiz daha özveriliydi tabi bunu yazan arkadaş o zaman daha yumurtaydı allah bilir!..şimdi aradan yıllar geçti gene aynı 10 bin taraftar,yalan ise söylesinler fuatlar mahmutlar sarı mehmetler cin ismailler..sanki biz istemiyoruz gibi stadı da,ben herkesten çok istiyorum ancak gençlerimizin boynu bükük gezmesinden de önemli değil benim için 40 bin kişilik stadın olması.onun için önceliği şimdilik stada değil başka şeylere kafa yoralım.o stad o zaman en alasıyla yapılır kafanızı yormayın biz demeden yaparlar bile..Stadı diyene kadar stada giriş çıkışa bir bak Allahını seversen,sanki cumanın farzını kılıp camiden çıkıyok..tek tek çıkıyok (çıkıyoruz demiyorum bakın

) herkese sevgiler bu hafta iib yi yenecez inş.