08.11.2010, 13:11
|
|
|
Tecrübeli Yiğido
98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 
|
Cevap: ***VAKTIDIR..!***
Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Vaktidir...
Dün maç esnasında, özellikle 2. Yarıda İstanbul B.B.Spor�un oyunu sadece topu ayakta tutup atak girişimi düşünmediği zamanlarda, maçı izlemekten ziyade düşüncelere daldım. Düşündüm ki zamanında Şampiyonluk yolunda mucizeleri gerçekleştiren bir takım-ki o zamanlar yine İstanbul B.B.spor�un taktığı çelme ile şampiyonluktan olmuştuk- bugün vasatın altında bir futbol dahi oynayamayacak duruma gelmiş. Şampiyonluğa koşarken o kadroda bulunan kalplerimizde ve zihinlerimize müstesna yerleri ve tükenmez kredileri olan futbolcularımız umutlarını kaybetme vaktine gelmişler. Düşünmek,mücadele etmek,umut etmek zamanlarının bittiği vakitlerdeyiz. Hep yarına erteliyoruz güzel günleri. Bir Denizlispor deplasmanı galibiyetinde soyunma odasının önünde toplanan 10-15 Yiğidonun �inanın çocuklar,çocuklar inanın,güzel günler göreceğiz güneşli günler...Trabzonu 4 Eylül�de devireceğiz,şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz� diye orayı inletmelerini hatırlıyorum. Sonrasında Trabzon�u devirdiğimizi şampiyonluk şarkıları söylediğimizi hatırlıyorum. NE GÜZEL İNANMIŞTIK...Şimdi inananların bitmek üzere olduğu vakitlere gelmişiz. Artık 4 Eylül trübünlerinden rakip takıma alkış tutulduğu, kendi takımımızın yuhalandığı vakitlere gelmişiz. Ligde en az yiyen takımdan bugün ilk 15 dk�da 3 gol yiyebilen bir takım olma vakitlerine gelmişiz. Yapılan hataların telafi edilmesi bir yana üstüne yatıldığı vakitlere gelmişiz. Güvendiğimiz yönetimin sustuğu, sessiz kaldığı vakitlere gelmişiz. Velhasıl güvendiğimiz tüm dağlara karların yağdığı vakitlere gelmişiz. O zaman bende diyorum ki belkide VAKTİDİR....
Taraftara...
Takımına tam destek vermenin vaktidir.
Transfer istiyorsan lisanslı ürün almanın,kampanyalara eşlik etmenin,maça biletinle gitmenin,en azından bağırmanın vaktidir.
Umutsuz olacak son kişinin taraftar olduğunun bilinmesinin vaktidir.
Futbolculara değil Sivasspor�a sevdalı olduğumuzun haykırılması vaktidir.
Yönetime...
Şahsiyetsizlere yol vermenin vaktidir.
Bir kaç taşı yerinden oynatma vaktidir.
Sesini çıkarmanın, bağırılacak yerde bağırmanın vaktidir.
Para harcamanın,risk almanın vaktidir.(Risksiz kazanç olmuyor)
Parayla transfer yapmanın vaktidir.
Rıza Hoca�ya...
Mesut Hocanın kadroyla başarılı olunmamışken ısrar etmemenin vaktidir.
Suarez�i,Diallo�yu görmenin vaktidir. Formasına ihanet edenleri silmenin vaktidir.
Sabretmenin,mücadele etmenin,daha çok çalışmanın vaktidir.(bu taraftar size güveniyor)
Futbolculara...
Formayı ıslatmanın vaktidir.
Şerefli futbol oynamanın vaktidir.
Formayı yere atanların o formayı bir daha giymemesi gerektiğini bilmesinin vaktidir.
İki pas yapmanın,mücadele etmenin,koşmanın vaktidir.
Olmuyorsa,yapamıyorsan GİTMENİN vaktidir.
Belkide söylenemiyor, yapılamıyor ama artık düşünülüyor... Birşeyler Yapmanın VAKTİDİR...
|
aynen katılıyorum,hislerimize tercüman olmuş,teşekkürler
|
|
|