Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkan olaya el koydu!
Alt 09.11.2010, 02:04   #15
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan olaya el koydu!

Alıntı:
amr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hadi isim vermeyelim. ama bu yönetim son iki yılda takıma ne katkı sağladı allah aşkına. bir göğüs reklamı yok, bir sponsor yok. bunlar takımın oynaması ile değil daha çok yönetimin ilişkileri ile sağlanan şeyler değil midir. ayrıca 3-5 mesaj yazmak ya da 100-200 mesaj yazmak arasında çok da önemli bir fark bulunmaz.

demek ıstedıgım mesaj sayısının onemı degıl,belkı sızın durumunuz farklıdır ama,sıteye her gun takılan bırı olarak bazı kısılerın sadece sıteye cok dusundurucu zamanlarda gırerek buradakı ınsanlara gaz verme cabasında oldugunu dusundugum ıcın oyle yazmıstım.
sıze altarnatıf bı ısım vermem anlamsız olur cunku benım baskanın degısmesını ıstedıgım yok,baskanın yonetımı azledıp daha faydalı olabılecek ınsanlarla yola cıkmasını ıstıyorum. burada sayın dogan urgup olsun demenız kluple pek bı alaknız olmadıgını gosterıyor bana göre,sayın urgup taraftar gruplarına bır ıkı otobusu bınbır rıcayla zorakı veren bı ınsan olarak bu kluple ne kadar alakalı ki?
sehır genelınde kendı ısıyle ılgılı bıle buyuk sıkıntı varken bırde sıvasspor baskanlıgı mı kaldı.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...