Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkan olaya el koydu!
Alt 09.11.2010, 10:35   #42
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Başkan olaya el koydu!

Başkanımızın uyarıyı alması sevindirici.İstifa diye bağıranlarında amacının bu olduğunu düşünüyorum.Şuanda yönetimin değişmesi zaten Sivassporun hayrına değil zararına olur.Başkanın açıklamalarını dinledim ve şunu söyleyebilirim ki başkan çok kararlı.Özellikle gidecek olan futbolcular konusunda kalan altı haftada adam gibi oynayan kalır oynamayanda gider dedi.Bu kararlılığı yapılacak transferlerde de gösterirlerse toparlanacağımızdan eminim.Bu saatten sonra takım 6 maçtada yenilsede kimsenin başkana birşey demeye hakkı yok.Hele hele rıza hocaya hiç hakkı yok bu futbolcu bozuntularıyla o ne yapsın.Devre arası başkanında dediği gibi bizim son hamle yapma şansımız var burada yapılacak yanlışlar daha fazla tepki getirecektir.Başkanın gerekli hamleleri yapacağını düşünüyorum.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla