Konu: Suçlu Kim?
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Suçlu Kim?
Alt 10.11.2010, 01:52   #35
Bulut@ğlu
Yiğido
 
Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 26.02.2009
Mesajlar: 440
Thanks: 651
229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suçlu Kim?

Sivaspor'un bu günkü başarısız durumunun sebebi kim ?

1-) Futbolcular (da ruh yok onur yok kazanmak için çaba yok olsaydı zaten yürekleriyle oynarlardı böyle bir ankete gerek kalmazdı.)

2-) Teknik direktörler (bülent uygun takımı sattı, mesut bakkal kadrom yeterli dedi her açıklamasında taraftarı oyaladı.)

3-) Yönetim (de gereksiz boş konuşan adam çok mecnun başkanın sessiz kalması üzücü bir durum ve masaya yumruğunu koyup yönetimi yeniden yapılandırmalı.)

4-) Yanlış teknik direktör seçimi (rıza hocaya laf söylemeye gerek yok çünkü bu kadroyu o kurmadı. mesut tamamen yanlış seçimdi adamın beraberlikten başka düşüncesi yok.)

5-) Yanlış futbolcu transferleri (yanlış transferde var uyum sağlamayanda var ama böyle bir takıma kimse uyum sağlayamaz. eksikler var akının yerine bir kaleci diallonun ayarında birdefans,sedatyeşilkaya ve kadirin yerine iki sağlam orta saha, apdurrahman ile ziya erdala iki alternatif, mehmet yıldızın yerine birde forvet lazım. takımdan hayrettin, mehmet yıldız,sedat bayrak,akın,sedat yeşil kaya ve kadirin kesinlikle gönderilmeli.)

6-) Yönetimin ilgisizliği ve bilgisizliği ( yönetimde boş adam çok işi bilse ne olur, işini bilmeyen yönetim ilgi gösterse ne olur.sayın başkanım yönetimi ince ele sık doku çarık çürüklerle işimiz yok.futbolcuları adam et ellerini vicdanlarına koysunlar yürekleriyle top oynasınlar.)








AYK[/QUOTE]
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Bulut@ğlu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...