Cevap: Bu artık son ihtarım
Ben oynamayan futbolcuyu gonderelim mantigini da desteklemiyorum. Sadece forma mucadelesi olsa yeter. Baskan diyor ki Tum gitmeyi istemiyordu ama gonderdik, yerine Erman'i aldik. Hem Tum hem de Erman takimimizda olsaydi forma mucadelesi ile Ermandan da Tum'dan da 3 kat verim alirdik.
Takimimiz gercekten pahali bir kadroya sahip olabilir, su takimda moral bozuklugu olmasa, puanimiz 7 degil de 20 olsa, kapasitesini gosterip sampyonluga oynayan takim oluruz yeniden. Ama su var, alternatif yoksa verim almak zorlasir.
Alternatif korkusu zaten insan psikolisinin en onemli kamcilayicisidir. Birkac kiz da sizinle ilgileniyorsa sevgiliniz daha sIkI sarilir size. is basvurulariniz sirasinda mevcut kabul aldiginiz baska bir is varsa karsinizdaki patronlar size daha cok onem verirler. Alternatifli olmak bu derece onemliyken, sivasspor'da bircok futbolcunun ne yazik ki alternatifi yok. Ben diyorum ki, cikaralim alt yapidan Ziya gibi futbolculari, bizim para eden futbolcular da korksunlar cabalasinlar yerlerini kaptirmamak icin, kotu oynayani da verelim 2 hafta paf takim ile antreman yapsinlar, gorun bakalim nasil kosturuyorlar.
|