Cevap: Maçı değerlendirelim...
Evet takım kötü.. Yapacak bir şey yok.. Gol kaçırıyoruz atamayınca oyundan düşüyoruz.. Gücümüz takatımız yok.. Moral motivasyon sıfırın altında.. Sürekli kadro değişiyor.. Altı ayda bir hoca değişiyor.. Taraftar da haklı.. Ama nereye kadar.. Anlıyorum herkesin içi yanıyor. feryat ediyor isyanlarda.. Formasını sobaya atıp yakandan taraftar olur mu.. Daha yakın zaman kadar formasın kaldırıp atanla, pazu bandını yere fırlatanlarla ne farkınız var.. Demekki siz mezara kadar değil, pazara kadar taraftarmışsınız.. Ligin 12.haftası 22 hafta daha var... her hafta sanki bu ligin son maçının oynamışız küme düşmüşüz gibi yazılar yorumlar... Neler neler.. Daha iki sene öncesine kadar yere göğe sığdıramadığınız, uzuvları yiyip yuttuğunuz futbolcu kadrosuna ağıza alınmayacak derecede akıl almaz küfür ve hakeretler.. Daha neler neler.. Her ne kadar aldıkları paranın hakkını vermiyorlarsada küfür yemeyede haklrı yok.. hemde helalleşemeyeceğiniz ve hukukunuz sadece pazardan pazara uzaktan uzağa olan insanlarla... Yiğido böyle değildir.. Her türlü sıkıntıya göğüs geren, fedakarlıklarını son ana kadar eksik etmeyen, terinin son damlasına kadar akıtan ve cebindeki son parasını maça gelip harcayan Yiğido böyle mi olmalı... Elbette akıl selim düşünen yiğidoları bir kenara bırakıyoruz.. Yiğio düşene tekme atmazi yiğido ekmeğini paylaşır .. Yiğido mutluluğunu paylaşır.. Yiğido acısınıda paylaşır.. her çıkıştaki inişleri biliriz. Ama bizim bu durum extrem bir durum.. Resmen çakılıyoruz.. Müthiş derecede irtifa kaybediyoruz. Ama Yiğido en azından bu kötü günlerde takımına sahip çıkmasada, köstekte olmasın.. Bırakalım yönetim , teknik direktorya ve futbolcu topluluğu birbirleriyle başbaşa kalsınlar.. Sonra takım düşer ki mazallah en son siteyecğimiz durumdur, düşecekse ve kalacaksada sonra gerçek sahipleri hesap sorsunlar.. Gücü yetenlerde maddi konuda bu yönetimin karşısına çıksın ve ben daha iyisini yaparım diyebiliyorsa talip olsunlar yönetime.. O zaman atış serbest olsun.. Kim içinde ne kaldıysa atsın rahatlasın.. Ama seviyeli olsun herşey.. Bize yakışanda budur.. Sağ duyulu yiğidol kardeşlerim beni gayet iyi anlayacaklardır... Artık ben bundan sonra bu takım bu yönetim ve bu taraftar için bir şey yazmayacağım.. Çünkü "Artık susuyorum konuşmayı bilmediğim için değil,sadece konuştuğumu karşımdakinin anlamayacağı içindir.."