Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Size yazıklar olsun!
Alt 14.11.2010, 23:32   #2
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Size yazıklar olsun!

Herkes gibi ben de Kasımpaşa maçı sonrası tıpkı daha önceki maçlarda olduğu gibi yine kahroldum. geçen haftaki 4-0 lık yenilgi sonrası takım içindeki gitmesi gereken futbolcuları yazmıştım. aynı düşüncelerimin bu maçtan sonra da değişmediğini gördüm. tüm taraftarlar üzgün ve son derece öfkeli. bir şekilde takıma veya yönetime olan tepkilerini göstermek için değişik alternatifler ortaya atıyorlar. benim bu konuda ise şöyle bir önerim var:
sivasspor.com sitesinin ana sayfasındaki resimde şöyle yazıyor: "BU ÇAMURDAN BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ." peki hem bu düşüncede olup hem de takımı statta yalnız bırakmak olur mu? Tamam herkes öfkeli, herkes üzüntülü ve kahroluyor. Ama gelin tepikimizi tribünleri boş bırakarak değil aksine tüm stadı doldurarak gösterelim.
Rıza hocanın devre arasında takımda köklü değişiklikler yapacağı kesin. bu maçta da bunun sinyallerini çıkardığı kadroyla verdi. ama unutmayalım daha ilk yarının bitmesine 5 maç var. ilk yarıyı 7 puanla ve sıralamada son sırada olacak şekilde bitirirsek ikinci yarıda bu durumu değiştirmemiz mucize olur. ama herkes şunu aklında geçiriyor herhalde . iki maç kazansak 3-4 basamak yukarı çıkarız diye. bunu yapabiliriz aslında. bugünkü maça bakarsak kasımpaşa öyle aman aman bir futbol oynamadı. hatta bizim girdiğimiz pozisyon sayısı onlardan fazla bile. haftaya aynı durumda niye biz olmayalım. yine söylüyorum. herkes çok üzüntülü ve dertli. ama gelin haftaya her zamankinden farklı bir 4 eylül stadı görsün futbolcular. en azından Sivassporun yalnız olmadığını sahipsiz olmadığını herkes anlasın. bizler de sivassporu yalnız bırakırsak işte o zaman bank asyaya düştüğümüzün resmidir.
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rmznshn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...