15.11.2010, 21:23
|
|
|
Usta Yiğido
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivasspor-Kardemir Karabükspor.
Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Sartlar ne olursa bastan yenilgiyi kabul etmek bize yakismaz.Biz selcuklu torunlariyiz.Defansimiz ve forvet hattimiz kötü olmus olabilir.Futbol her sonuca acik bir oyundur.Yenilgiyi kabulleneceksek ozaman bu siteye hic girmiyelim .Ozaman herkes birbiriyle vedalassin bugünden, seneye Bankasya liginde görüsmek üzere deyip süperlig defterini kapayalim.Salim kardes yaptigin tahmine saygi duyarim ,fakat sunu unutma biz bu hafta Karabük macini kaybedersek sayet ,suna emin olki bu ligde daha tutunamayiz.Kendi sahasinda iki beraberlik ,bir galibiyet alan bir takima ara transferde kimse gelmek istemez.Insallah sen tahmininde yanilirsinda,Karabük´ü yeneriz yoksa isler cikmaza girer buna emin ol Salim kardes.Cünki is vahim,saka götürecek yani kalmamis artik.Sunu unutma sivasspor sayesinde Sivas´lilar birbirine kenet lendi.Sivas´in düsmesiyle SIVAS´LILILAR gene eski günlerine belkide geri dönecekler.
|
Bizde şaka yapmıyoruz kardeşim,Haftalardır kazanacağız kazanacağız diye dilimizde tüy bitti,Sonuç sonuç ortada bir oynayıp kaybetmek var birde oynamadan kaybetmek var,Biz oynamadan kaybediyoruz yoksa benmi yanlış düşünüyorum.Kasımpaşa maçında gol pozisyonu vardı fakat son vuruşları gördük.Ben takımın mücadele etmesini istiyorum mücadele et oyna kaybet eyvallah.Bizim yenilgiyi kabul etmemiz normal değilmi,Takım sahaya çıkıyor oyunun gidişatı bu takımın yenilgiyi kabul ettiğini göstermiyormu.?
Kasımpaşa bize karşı hem lig tarihinde hemde bu sezon ilk galibiyetini alarak her iki kulvarda alamadığı galibiyeti bizden aldı,Buna üzülmemek eldemi.
Şunu özellikle belirtmek istiyorum,Ben futbolcuların peşinde değil bu armanın ve Sivassporun herzaman peşinden koşmaya azimli ve kararlıyım.Futbolcular gelip geçici kalıcı olan Sivasspordur.Onun için her zaman her yerde Sivaslıyım ve Sivassporluyum demekten büyük gurur duydum bundan sonrada duyacağım.Çünki hem Sivasımı hemde Sivassporumu seviyorum.........Saygılar.
|
|
|