Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim ...
Alt 21.11.2010, 00:43   #115
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim ...

Ben size bi senaryo yazayım.....Bülent uygun sivasa transfer yaptı ve takım iğrenç futbol oynayarak yerlerde sürünüyordu ve sivasın hem parasını aldı hemde amadolunun en sevimsiz takımı yaptı. ve baktı bu takımı küme düşürecek alay ederek çekti gitti.V e muhsin hoca geldi.. Avrupada futbol bilgisi en yüksek hocaların arasında gösterilem muhsin hoca sivsta bişey yapamadı ve,basın toplantısında istifaa ederken gözleri dolu dolu oldu. ve geldi mesut hoca. oda bu takımda bişey yapamadı.. neden dersiniz..? ve geldi Rıza hoca. takım da bir dirilme başladı güzel futbol ve mücadele etmeye başladılar.. neden acaba..?Bakın iyi irdeleyin. bülentin eli hala sivasın içindeydi. taaa ki o eli Rıza hoca kırana kadar. Rıza hoca neyaptı. bir demeç verdi.Bu takımın yarısından fazlasıyla yollarımızı ayırabiliriz diye. bir baktınız MEHMET YILDIZ oynamaya başladı,diğer futbolcular canla başla mücadele etmeye yardımlaşarak göze hoş gelen futbol oynamaya başladılar. bu güzel futbolun mimarı RIZA HOCA dır. Ve bülent uygunun kirli işlerini gören futbolcular onun takımına gidersek bi şey olamayız dediler. dikkat edin eskişehirde Batuhan karadeniz kadro dışı. bu size bişey anlatıyormu.mehmet yıldız ve 3-4 futbolcu eskişehir yolundaydı. ama baktılar ışık yok,kirli işler ortaya çıktı ve Rıza hocada kararlı biz oynayalım dediler.Mehmet yıldız benim gözümde avrupa ayarında bi sanrtafordu. ama - YEĞEN BEN MESELE FUTBOLCU VEYAA TEKNİKDİREKTÖR OLMAKTA DEĞİL. MESELE ADAM OLMAKTA -
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı serhatcan'a Teşekkür Ediyor...