Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: düşer diyenlere inat
Alt 21.11.2010, 13:13   #126
muhendis58
Acemi Yiğido

muhendis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhendis58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: düşer diyenlere inat

Alıntı:
Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Akif kardes.:bugün ne olduysa oldu ve bize 3seferdir sözverdikleri bayram hediyelerini teslim etiler.

ama ben gine diyorum,bugün farklada kazansak ,takimda cok büyük anlasma sorunlari var......

1.Riza hocamizi tebriklerimki...3FORVETLE... su Suarezi BUGÜN ILK 11de OYNATMIS,,
2.BUGÜNKÜ 5 GOLDEN TEK AMA TEK BIR SUT ISABETLI VE ORGANIZEYDI ODA (hic sevmedigim) CIHANIN ATIGI GOLDÜ.
3.MEHMETIN ATIGI PENALTI,SUAREZIN KENDINI YERE ATARAK FAULEMESINDEN KAYNAKLANARAK TARTISILAN BIR GOLDÜ.
4.SUAREZIN 3 SEFER GOL ATIP HATRIK YAPMASI VALLAHA BENCE SANSDI !!
ADAM CINN GIBIYDI.karabükü kan terler icinde birakti, SINEK GIBI HERTARAFDAN CIKTI VE KOL,BACAK UZATARAK ISI KARAMBOLDE BITIRDI.

PS: bugünkü maci seyredirken tam 5 sene önceki Yigidolari seyrediyo gibi keyiflendim ozamanda biz golerimizi hep karambole getirib buluyorduk...........
arkadas senın futbol bilginden ciddi süphe duydum bu yorumu okuyunca. tamam takım iyi değil bir galibiyetlede hersey düzelmişde değil. zaten rıza hocada hala aynı noktada takviye yapılacak diyor ısrarla. ama sen ne diyorsun suarezin attığı gollere şans diyorsun adam gol vuruşlarını çok iyi yapıyor. attığı 3. gol nasıl bir golcü olduğunu gösteriyor ben bu maçta tartışırsam sadece penaltıyı tartışırım ve diyorum ki o kadarda şans bize gülsün.
muhendis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda muhendis58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...