Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza hocamızın basın toplantısı
Alt 26.11.2010, 18:00   #25
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Rıza hocamızın basın toplantısı

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu takım en az 10 sene senin rıza hocam. sen sivassın sivasta sen. ne biliyorsan ne istiyorsan onu yap. seni bu takımdan göndermek gibi bir şüphe en az 10 yıl yok artık. sanada bir tarih yazmak kalıyor. sanada gelecek yıllarda bizi şampiyon etmek kalıyor. hiç bir futbolcunun takımda kalmak gibi bir garantisi yok ama senin var. herşey sana endeksli. hadi hocam sıra seende. makus talihimizi kendi lehimize çevir. şampiyon olacak bir takım meydana getir.
Bırak 10 seneyi Türkiyede hoca transferleri 5-7 yıla çıktığı zaman bu Türk futbolunda dewrim olmus demek olacaktır..ama malesef bir takımın basına kendi ewladı bile gelse(Rıza hoca için söylemiyorum)üst üste alına basarısızlıklar sonucuda kimsenin gözünün yasına bakılmıyor...yabancılarda bunu bildikleri için öyle bir sözlesme yapıyorlar ki admlar kasıtlı malubiyetler neticesinde kendilerini kowdurmaya çalısıyorlar(tazmninat için)...senin söylediklerin gönlümüzden gecen seyler taswip ediyorum ama bu olay içinde bulunduğumuz zaman içerisinde olabilecek seyler değil..muhsin ertuğral hocayı çok fazla tanımam ama Sivasta sewilen bir karakter olmasına karsı dayanamadı istifamı gönderilme mi anımsamıyorum ama her ne olursa olsun belli bir zamandan sonra arkasında durulamadı..