Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın ardından...
Alt 28.11.2010, 22:38   #56
ZiDaNe58
Usta Yiğido
 
ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.07.2009
Yaş: 36
Mesajlar: 1.576
Thanks: 1.680
723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçın ardından...

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o kadar abuk subuk ve anlamsızca yazılar yorumlar yapılıyorki anlamak güç. neden pedriel çıktı. kardeşim adam o kadar koştu o kadar yorulduki belki sakatlanabilirdi. bir ankara maçı daha var puan yada puanlar alacağımız ciddi bir deplasman. yok şunu neden oynattın yok bunu neden oynattın. susun artık destek olun kardeşim. takımın başına bir sivaslı gelmiş destekleyin yanında olun. zaten sivasın geri kalmasının tek sebebi sivaslının sivaslıya taktığı çelmelerdir. şimdi takımın başına bir sivaslı geldi ya herkes onu harcamak için el birliği içinde çalışır. sizin yaşınız kadar adamın top oynamışlığı var ve eleştirdiğiniz adam bir ekol. hocalığı tartışılmaz. bırakın abuk subuk yazılar yazmayı gereksiz eleştiriler yapmayı. adamın elindeki malzeme bu. bu malzeme ile çok iyi futbol oynatıyor.bize ise sadece desteklemek kalıyor. lütfen çok bilmişlik yapmayalım. sizler giderken onlar o yoldan geliyorlardı.
aynen dediğin gibi sivasta milliyetcilik yok..rıza hoca bilir isini herzaman destek cıkmamız gerekir bskada bi caremiz yok ztn..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla