Olayı Güzel İrdelemiş Emre.
Bana Artık Bu 7 Milyon Sivaslı Lafından , Bir Sürü Zengin Sivaslı Sözlerinden Bıkkınlık Geldi.Benim İçin Sivaslı Mmleketine Her Alanda Koltuk Çıkandır.Onun Dışında Kafa Kağıdının Doğum Yeri Hanesinde Sivaslı Yazanları Kaale Almıyorum....
Gelelim Destek Olayına.
Destek Vermeyene Niye Ver miyorsun Deme Haddine Sahip Değilim.Benim İçin Önemli Olan Destek Verendir.Beni Tanıyanlar Bilir.Takımıma Yada Sivas Adı Geçen Bir Yerde Desteği Olan Kim Varsa Benim Param Oraya Gider.Sivas'tan Kazandığını Sivas'a Harcayan Hangi Kuruluşta Varsa 1 Numaralı Desteği Bizden Görür.Örnek Veriyorum Evimin Altında Bir Market İki Blok Yanımda Başka Market Var Ama Ben 50 Metre Ötedeki MARKA yı Tercih Ediyorum.Sebebide Taraftara Şehrin Takımına Destek Çıkmasıdır....
Şu Beleşçilere Geleceğim...
Ben 8 Yaşından Beri Deplasmana Gidiyorum.Aşağı Yukarı 20 Yıldır Giderim Deplasmanlara.Ancak Böyle Bir Şey Görmedim.Otobüsler Beleş Olduğunda Özellikle Belli Kesim Var 40 Yaş Üstü Ortamcılar , Otobüslerde Yer Bırakmamak İçin Allem Kallem Peşindeler.Otobüsler 5 Lira 10 Lira Olunca Bu Dayıları Bulmanızın Mümkünatı Yoktur.İşte Tribün Diye Sızlandığımız Olaya En Çok Darbe Vuran Bu Kişilerdir.Dünkü Maçta Kampanya Olmasa Sivas'tan 3 Otobüs Giderdi.Bizim Çocuklar Yani YENİÇERİLER , 1967 Genç Taraftar Derneği ve YİĞİDO GENÇLİK.Bu Arabalarda Su Yakmıyor , 5 10 20 Neyse Toplanan Toplanırdı Hadi Diyelim 3-5 Boş Kaldı Gel Dayı Şu Rakama Desen DÜnkü 40 Yaş Üstü Dayıların %90 ı Yan Çizerdi.Bu Kişiler Staddada Bağıran Kişilere Oturunda Maç İzleyim Diyen Kişilerin Aynısı.Yıllardır Sıfatlarını Tanıyor Olduk Artık
Herkeste Anlaşmıştırki İyi Gün Olunca Dostun Reklamın Arayanın Soranın Maça Gelenin Eksilmez.Böyle Sancılı Dönemlerdede Asıl Babayiğitler Gözükür.Buradan Bütün Sivas & Sivasspor Sevdalılarına Sözüm Şu ki ; Biz Üstümüze Düşeni Yapalım Desteğe Devam Edelim, 6 Milyon 900 Bin Sivaslıda İyi Günümüzde Övünmeye Devam Etsin

(100 Bin Kişi İyi Rakam )