Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 7 Milyon Sivaslıdan 7 destek ???
Alt 29.11.2010, 11:59   #4
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: 7 Milyon Sivaslıdan 7 destek ???

Öncelikle böyle bi yazıyı kaleme aldığın için sonsuz teşekkür ediyorm çok doğru tespitler yapmışssın
Ben özellikle bir iki noktaya dikkat ediyorm tamam bir takım kurum kuruluşları anlıyorm veya bu duyarsızlığı sindirebiliyorm ama özellikle sivasspor dan en fazla prim yapan kurum kuruluş ların duyarsız kalması koyuyor insana
Mesala belediye seçim döneminde ekranlara çıkıp sivasspor a şöle sahip çıkacağız böyle sahip çıkacağız diyor deplasmanlara bir otobüs bile göndermekten aciz seçim zamanı gelir elbet!!!!!
Mesala sivas otobüs firmaları üniversite öğrenciliğim döneminde en az yılda 6 7 kere şehir dısına gittim geldim .zamanı uymasada sivas firmalarından aldım ki bizimkiler kalkınsın diye ama yok arkadaş bi daha sivas firmalarından bilet alırsam namerdim!!!!!!!
Mesala otelciler lokantacılar en fazla sivasspor dan faydalanan kesim lokantacılar bir araya gelip kumanyaları en azından temin edebilirdi deplasmana gelen taraftarlar sanki şehirde yiyip içmiyor !! ya otelciler sivasspor düşerse(allah korusun) o zamana sinek avlarsınız ...
Kozmetik ürünü ile ulusal kanallarda reklam veren şahıs biraz da sivasspor a reklam ver
Say say bitmez .............
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda omer58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...