Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları
DAHANE yapalım ta istanbuldan her maçına gidiyoruz bu son maça özel arabaları saymıyorum 4 otobus ditik hertürlü desteği verdik ama takımda işyok hoca kadroyu yanlş kuruyor ivanos takımın eniyilerinden niye oynamıyor erman idaediyorum resmen hayinlik ediyor halen onu oyuna alıyor takım düşerse 1ci sebebi ermanla hocadır ve yardımcıları dır buşahısı nerede izlemişlerde halen b
u şahısda ısrar ediyorlar adamda kabiliyet yok kardeşim birkaç kere antıramanda izledim boş kaleye gol atamıyor fiziği yok ikili mücadale yok bu adam neişeyarar kardeşim allahrızasıiçin sivası seviyorsanız bunu yönetime teknik heyete yazın ben iki yıldır yazıyorum sesimi diletemiyoum bari sizlerde yazın belki biri birşeyler yapar g.birliği ni yenememizin tek sebebi erman dır ve on halengüvenip oyuna alan teknik heyetdir butakıma iyi bir kaleci lağzım ali şan banko oynaması lağzım akınla boşnakkaleciye yolvermeklağzım akın iyikaleciolsaidi şimdi 9 puğanımız dahaolcaktı .m.nas uğur kavuk bunların dikatinın çekilmesi lağzım ceyhun devanlı oynaması lağzım m.yıldız la cihana devamlı top vermesi lağzım orta sahada n.nasın yerinde olsa daha verimli olur
|