Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gençlerbirliği-SİVASSPOR maç fotoğrafları
Alt 30.11.2010, 18:31   #70
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Gençlerbirliği-SİVASSPOR maç fotoğrafları

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Güven kardeşim resimler çok güzel emeğine sağlık yazdığınız mesajınızda dikkatimi ceken bir durumu sizlerle paylaşmak istedim her gruba ayrıı ayrı isimleriyle hitap ederken sivasspor taraftar derneği diğer derneklerin ve gruplarının içinde tek resmi dernek konumunda olduğu halde İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN adını zikretmemenizi doğrusu çok yadırgadım istanbuldan gelen hemşerilerimiz diyerek geciştirilmek bizleri çok üzmüştür umarım bu mesajınız art niyetli olmayıp istemeyerek dikkatinizden kacmıştır bizki İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ olarak sivassporumuza aşkla ve şevkle sarılıp bir çok olmusuzluklara rağmen maddi ve manevi her türlü sivassporumuzu destekleyerek bütün deplasman maclarında yanında olmaya özen gösteriyoruz yani bazıları gibi sponsor olmadan adım bile atmayan gruplardan olmadığımızı herkes biliyor ve taktir ediyor İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN yönetim kurulu adına bu konuda sizden bir acıklama yapmanızı rica ediyorum

Reklam kokan hareketler bunlar.
Burda söylenecek çok şey var ama gerginlik yaratmayalım durduk yere. Ha sanalda böyle konuşmaya devam edilirse sonucuna katlanır herkes, haberiniz ola. Madem sizler her deplasmana gidiyorsunuz elbet birinde karşılaşırız amca!
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı inadınayeniceri'a Teşekkür Ediyor...