Konu: Amigo İhsan
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Amigo İhsan
Alt 04.12.2010, 00:10   #3
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1471 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Amigo İhsan

Güzel,duyarlı konundan dolayı teşekkür ederim Yusuf kardeşim. Rahmetli nur içinde yatsın bizim 3. Lig yıllarımızıda sahaya ilk çıkan ve orta sahaya kadar koşup şöyle elleri ile bir hareket yapardı kendine doğru çekerek. Millet başlardı Çiplik çalmaya. Ondan sonra senin dediğin gibi Kırmızıııı-Beyaazzzz Üç yıldız Sivaaasss hey hey heeyyyy dedirtirdi.Aslında o dönemde bir de Deli Faruk vardı. Lakabı BAHALEEEE NErelerde bilmem ama çok iyi anımsıyorum. 2 Puanlı sistemde 4 maçta 7 puan almıştık 2 defa haftanın takımı olmuştuk. 5. ci maçta Petrolofisi ile oynuyoruz içerde. O arada yanımda Faruk abi yaka paça dağınık pejmürde halde duruyormuş hiç farkında değilim. O zamanlar kalede Ayhan var Liberoda İsmail abi (Cin İsmail) ofsayt taktiği yaparken bir gol yedik. Stadda çıt yok. O arada yanımdan bir ses. DOLMAYA GIZARTMAYA BİBEERRR BAHALEEEEE diye bir ses. Millet dönmüş bana bakıyor. Stad hınca hınç dolu. Rahmetli İhsan abide oturdu kaldı çöktüğü yerden kalkamadı. Hey gidi günler heyyy.
Tekrar rahmetle anıyorum toprağı bol olsun.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...