Üst sayfalarda sizlerle Sivas Valisi Celal Kayacan'ın,Amigo İhsan ile ilgili açıklamalarını kısa tutmuştum.Hatta resimde paylaşmıştım.Amacım arşivimi araştırarak tam haberi yayınlamaktı.Hata yapmak ve yanlış bilgi vermek istemedim.Ve o haberi arşivlerimin arasından buldum.
28.03.1973 / İlker ATEŞ - Yücel YÖNAL
Sivas'ta,valisinden en küçük seyircisine kadar herkes kendisini şimdiden şampiyonluğa hazırlıyor ve bu çorbada birazcıkta tuzu olsun istiyor.
İşte bunlardan birisi de Sivas Valisi Celal Karacan.Taraftarlar ona ''Sivasspor'un 12 .adamı'' diyorlar.
Gerçekten Kayacan,hiçbir maçını kaçırmadığı Sivasspor'un şampiyonluğu için elinden gelen bütün gayreti gösteriyor.Devre aralarında futbolculara mutlaka moral veriyor.Maç sonraları Kırmızı-Beyazlı futbolcuları tebrik etmeden evine dönmüyor.
Sivasspor'un birde 14. adamı var.Bu da bir bayan.İsmi Yıldız Kayacan.Evet,Sporsever valinin eşi Yıldız Kayacan.
Bayan Kayacan'a da taraftarlar 14. adam diyorlar.Peki ama,neden 13. adam değilde 14. adam? 13 rakamının uğursuzluğundan mı?
Hayır.Bunu Vali Kayacan şöyle açıklıyor:
''Bana 12. adam diyorlar.Eşime ise 14. adam.Ancak bana kalırsa eşimden önce gelen birisi var.Yani 13. adam.O da Amigo İhsan'dır.''
28.03.1973 / İlker ATEŞ - Yücel YÖNAL