Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı
Neden bu ülkede her şey ikinci el? Misal bi şehir övülecekse "Doğunun Parisi" diye neden denir? Bu, Paris'e olan hayranlığımız mıdır, yoksa adı geçen şehirin Paris'e hık demiş burnundan düşmüşlüğü müdür? Bence ilki.
Şimdi sizin de 2. teksas benzetmenizi ben çok sığ buluyorum. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ancak söylediğiniz lafın yanisi "siz ancak bizim yan sanayimiz olursunuz"dur. Nasıl ki güzel bir şehrin Paris'in imitasyonu olması gibi.
Yeniçeriler nev-i şahsına münhasır bi gurup olsun temennisindeyim. Kaldı ki benzetmeye çalıştığınız gurubun seceresi hiç te "fair play" ruhuna uygun değil.
Kısaca Sivasspor taraftar gurubu, kimseye benzemeyen, sadece kendine benzeyen ne 2. ne de herhangi bir sayı ile anılan bir gurup olsun.
Taraftarın birleşmesine gelince bunun imkansızdan daha zor olduğu kanısındayım.
Olacaksa da YENİÇERİ arkadaşların tarafındayım.
|
2. ibaresinden ne anladığınız önemli..Sivassporun 2. sampiyonluğu kowalaması 1. nin yan sanayisimidir..yoksa 2. side gerçekmidir...texasa benzemelisiniz texas olmalısınız daki kasıt tribün kültürünün oturmusluğu takıma her anlamda her platformda sahip çıkılısı köklü ve gerçek olmasıdır..sovunu beğenirseniz alınabilir yaptığı hareket farklıysa örnek alınabilir..ama istenilirse sizinde dediğiniz gibi alınmaz bu ikinci söylediğim çok önemli değil..Söylediğiniz fikirlere saygılıyım ama sunu acıkca belirtmekte fayda varki sizin fikirleriniz taraftarı içinde bulunduğu durumdan bir adım bile öne atmaz herhangi bir kuruma veya kurulusa benzemek zorunda değilsiniz..ben sadece bizim taraftar gurubumuzun bunu cok iyi yaptığı için (onur ve gurur duyarım her zaman)bunu örnek verdim..bir taraftar gurubunun ne denli önemli olduğunu dünya liglerinde yüzlerce örnekle görebilirsiniz...