Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Forma reklamı için birçok teklif geldiğini de bildiren Taşseten, şu an Kızılay reklamı ile maçlara çıktıklarını, istedikleri rakam verilmezse formalarına hiçbir firmanın reklamını almayacaklarını iddia etti.
|
Allahın kısmet ederse ikinci yarı bi aralar sponsorluk işi çözülürse taraftarada yeni sezon forması alabilmek nasip olacak

eleştirmeyeyım eleştirmeyeyım dedım ama bu konuda susamayacam,sponsorluk teklıflerı varsa degerlendırılsın,dalgamı gecıyorlar anlamadım ılk yarı bıttı arkadas,hala forma alacaz.sponsor alınmayacaksa da verın sıparıslerı gelsın formalarda bızede gıyebılmek kıslmet olsun artık.kızılaydan bır bedel alınmayacak sonucta.ben sahsen sponsorluk anlasılması yapılmazsada formaların goğüs kısmına kızılay yazılmamasından yanayım.Klüp büyüklük ederek maçlara kızılay reklamıyla cıkıyor bu cok guzel,ama zorunlulugu yoksa formaları goğüs reklamı olmadan bassınlar lutfen.formaları cok basıt gosterıyor,kızlay yazacaksada sadece yazı olarak eklensın turkcell reklamlarındakı gıbı,ne o ole kocaman bembeyaz kalıp.sanarsın kı formaya reklam panosu asmıslar