11.12.2010, 15:45
|
|
|
Usta Yiğido
86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sedat'tan taraftara...
Alıntı:
TEKOTORİTE58 Nickli Üyeden Alıntı
SEN VE SENLE AYNI GÖRÜŞÜ PAYLAŞANLAR ŞU YAZDIKLARINIZ ÇOK UTANÇ VERİCİ SEDATI SİZ KÖTÜ DİYORSUNUZDA GEÇENSENEDE YASİN ŞUÇLU İLAN EDİLİYORDU GİTTİ ŞİMDİDE SEDATMI 1 Kİ,Şİ ŞUÇLU OLMAZ TAKIM KOMPLE İYİ OYNAYASA BUNLAR GÖRÜLMEZ KALDIKİ SEDAT BU TAKIMDAKİ EN İYİ STOPER SİZLERE EMEK VERENLERİ BİR ÇIRPIDA SİLEN TARAFTAR SİVASSPORU DÖNDEN SİLER .MEHMET BU TAKIM İÇİN GS GİTMEDİ KEŞKE GİTSEYMİŞ BÖYLE SİZİNGİBİ TARAFTARA FEDAKARLIKÖM YAKIŞMAZ BURDAN YAZIYOM SEDATTDA MEHMETTE ERMANDA APODA YANİ ŞU AN İLK 11 OYNATAN HİÇKİMSE GÖNDERİLMEYECEK BEGENMİY"ORSANUIZ MECBUR DEGİLSİNİZ GELMEZSİNİZ OLUR BİTER SİZİNGİBİ TARAFRARA İHTŞYAÇ YOK
|
Ben Sivassporluyum Bu Takımın 600 Tl Kombinesini Alıp Yılda Bi Dünya Para Harcıyorum İçeri Dışarı Her Maça Gitmeye Özen Gösteriyorum.Benim ve Benim Gibi Arkadaşların Paraları ile Bu Saydığın isimler Ekmek Paralarını Alıyor.
Ekmeğini Yediği Takımın Taraftarına Hiç Bir Oyuncu Hareket Çekemez , Maç Oynanırken Bekleyin Dışarda Geliyorum Diye Hiç Bir Futbolcu El Kol Hareketi Yapamaz , Uğruna Onlarca Kişinin Öldüğü Formayı Kaldırıp Kimse Yere Atamaz...
Neymiş Fedekarlık Yapmış.Bak Sen Babasının Hayrına mı Top Oynuyor? Duyanda Bu Arkadaşı Futbolcuların Cebinden Birde Kulube Para Verdiğini Sanacak...
Asıl Senin Gibi Taraftara İhtiyaç Yok. Daha O Formanın Kutsallığını Öğrenememişsin Senden Taraftar Olsa Ne Olur Olmasa Ne Olur İşkembeden Sallıyorsun Anca...
Atatürk Ne Demiş ; '' Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim'' Aynen Bu Söze Hitafen Bizde Önce Saygılısını Severiz...
|