Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Adem Sarı - Kamanan Takası Doğru Mu?
Alt 11.12.2010, 21:58   #39
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Adem Sarı - Kamanan Takası Doğru Mu?

Bu takas olayını kim basına sızdırıyor anlamış değilim...Adem SARI iyi bir forvet ama Kamanan'dan daha iyi bir forvet mi?Bu yıl çoğu maçta yedek kaldı;Rıza hoca zamanında geçen yıl bazı maçlarda oynadı ve gollerde attı ama daha sonra ortadan kayboldu..Bu yılda Rıza hoca tarafından ilk 11 de değilde 2. yarıları oyuna alındı..Eğer yanılıyorsam düzeltin sadece Sivasspor maçında golü var....B. Uygun geldikten sonra da ilk 11 de düşünülmedi sadece bazı maçlarda 2. yarı oynadı..Birkaç haftadır da ilk 18 e bile alınmıyor...Adem Almanya 3. liginde 2 yıl önce geçen yıl bizim takıma gelen ve Mesut Hoca tarafından oynatılmayarak gönderilen Harun Toprak'la aynı takımda oynuyordu...Eskişehir'de geçen yıl bazı maçlarda ön plana çıktı gollerde attı ama sonra hiç gözükmedi..Ben Kamanan'la takas değil de Adem'in bonservisi ile gelmesini istiyorum.Adem de Kamanan da bu takımda yer almalı... Kamanan'ın isteksiz olduğu ve takımda kalmak istemediği ile ilgili duyumlar geçen yılda çıkmıştı ama istenen teklif bir türlü gelmedi ve takımda kaldı..Bu yılda aldığı ceza nedeniyle istenen seviyede değil..Ama Kamanan tekrra ediyorum bizim gibi takımlar için çok iyi bir oyuncu ;benim gönlüm Suarez ile birlikte ilk 11 de oynamasından yana..İyi ve formda bir Kamanan'ın neler yaptığını ilk geldiği yıl hepimiz gördük....Kendisi gitmek isterse bonservis parası oln 350bin euroyu getirise gidebilir ama geçen yıl buı parayı veren takım çıkmadı..Sivassporun 2. yarı Kamanan'a ihtiyacı olacağını düşünüyorum;devre arasında iyi bir yabancı alınırsa gitmesine izn verilmeli aksi taktirde takımda kalmalıdır...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...