12.12.2010, 22:07
|
|
|
Usta Yiğido
765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 
|
Cevap: Sivas Emniyetini Kınıyoruz !
Alıntı:
zaral Nickli Üyeden Alıntı
gardaş gerçekten çok güzzel bir konuyu dillendirmişsin ve haklı olduğunuza da eminim ama şöyle bir durum varki bu durumu Sivas Emniyetine mal etmen yanlış olur. Hee bunu okurken Sivas Emniyetini savunduğumu sakın düşünmeyin çünkü bu olay heryerde böyle ben istenbulda yaşıyorum ve her maçın ardından aynı muameleyi buradada görüyoruz ankaraya maça eliyoruz durmum ordada aynı mesele Sivas Emniyeti yada polisi arkadaşlar değil o adamlarda zaten sivil hallerinde öyle insanlar değil gayet senin benim gibi normal insanlar ama o üniformayı giyince doğa üstü güçlere kavuşuyorlar e bence normalde zaten düşünsenize sivil hayatta suratına bile bakmayacak insanlar bir anda sana memur BEY diyor bi elinde cop bi elinde gaz hemde gayet legal halde gelip seni dövebiliyo yiyosa sen bi laf söyle üstüne bide nezarete gidip orda cila yersin ve ne olursa olsun o haklı olur senin kesinlikle bi yerde amcan dayın yoksa yediğin dayakla kalırsın neyse gardaş senin haklı olduğuna eminim ama bu tür yazılar sadeceyazılır ama hiçbir anlam taşımaz yaptırımı olmaz hatta olacak en extrem durumda birazdan bunu bi polis okur hop birader neden polise karşı böylesiniz yok ön yargı var yok halk bizi sevmiyo falan der herneyse çok doğru ama bi o kadar sonuçsuz kalmaya mahkum bu yaklaşımını tebrik ederim gardaş Herkese Saygılar ...
|
Kardeşim bu site kulüp yönetimi tarafından sürekli takip ediliyor.Gerekli mesaj anlaşılmıştır veya anlaşılacaktır! Liseli birine sanki kendi yaşıtındaki adammış gibi kafa tutan insanlarla karşılaşıyoruz biz stadda!16-17 yaşındaki adamlara ceblerinden çıkarttıkları biber gazıyla müdahale ediyorlar !
|
|
|