16.12.2010, 11:58
|
|
Usta Yiğido
86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Önce Para Sonra Stad
Bu İşler Böyle...
Gelir Kent Meydanında 30-35 Bin Kişilik Stad Sözü Verir.Sonra Emrini Verdim Yapılacak Der.Başbakanlığın Kuklası ve Son Zamanlarda Para Kaynağı Olan TOKİ de Stad ve Atatürk Spor Salonunun Yerine Karşılık Fuar Alanında Stad ve Spor Tesisi Sözü Verir Ama Kıyısı Köşesi Yontulmuş Biçimde 
Sonra Sizin Seçtiğiniz Milletvekillerinden Biri Çıkar Ha 35 Bin Ha 20 Bin Ne Fark Eder Arada 5 Milyon Lira Fark Var.Der.Sanki Bu 5 Milyon Farkı Söz Veren Zat-ı Muhterem Düşünmemiştir , Tasası Bu Milletvekiline Düşmüştür ve Bu Dillendirmektedir.
Şehrin En Önemli 2 Arazisini Peşkeş Yoluyla Hibe Etmeye Kalkan Tokinin Israrlarına Karşı Spor İl Müdürlüğü ve Yetkili Kurumlar Bir Türlü Anlaşma Sağlayamamıştır 3 Yıl Boyunca.Anlaşmada Sağmalasınlar Zaten Böyle Olacaksa.
Benim Halkımda Seçtiğinin Beceriksizliğini Görmeye Devam Etsin.Elalem Arazi Bulamayıp Denizi Doldururken 5 Milyonu Bulan Hükümet , 70 Bin Nufuslu Rizeye 30 Bin Kapasiteli Stad Yapan Hükümet , Apartmanların Arasında Bulunan Stadı Genişletmek Uğruna Kasımpaşada Apartmanları Kamulaştırıp Yıkan Hükümet , Sivasa 5 Milyonu Bulamıyorsa Ben Hükümeti Değil Burdan Seçilip Giden Milletvekillerini ve Bunları Seçenleri Suçlarım...
Kusura Bakmayın...
|