Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU
Alt 17.12.2010, 17:56   #22
gokhanbayrak
Yeni Yiğido

13 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokhanbayrak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU

basayev 58'e

wikileaks, dünyada binlerce şey açıkladı ama hepsi birer iddiadır ve birçok kişi de biliyor ki bu belgeler tamamen amerikanın uydurmalarıdır. muhalefet bile başbakan hakkındaki isviçre bankaları söylemlerinin üzerinde fazla durmadı. ki burada chp ve mhp muhalefetinden bahsediyoruz. bu belgeleri kanıtlanmış iddialarmış gibi aldın yoğurdun, ondan sonra da belge ile konuşuyorum diyorsun.

-Sadri Şener köylümdür, babası tanınmış eski bir vekildir ve akp ile uzaktan yakından alakaları yoktur.

-cevap verirken aşağılama yaparak üste çıkma çabaların gerçekten okurken seninle ilgili acıma duygularımın kabarmasına sebep oluyor.

-2004 te başlayan operasyon 2008 de mi uygulamaya konuldu? Albayrak yönetimi al aşağı edilmemiştir. Zira Albayrak zaten seçime girmemiştir.

-Tomas Jun gibi transferleri Albayrak yapmamış, Atay Aktuğ yapmıştır.

-Albayrak yönetimi para konusunda değil, ligdeki sıralama sebebiyle muhalefete uğramıştır.

-Trabzonsporu bilmek Sivassporlu'nun işi değildir. Doğru diyorsun da neden bu kadar gereksiz ve tutarsız cümleler kirliliği oluşturuyorsun?

-ben kabul etmesem de ts örtülü ödenekten pay almış da , senin vergin de bunların içindeymiş de bilmem neler. o kadar komik gözüküyorsun ki, ve bir o kadar da aciz. Bunu senin dışında kim kabul ediyor? Ortada iddia dışında hiçbirşey yok. Sadece bir wikileaks belgesi. Kimselerin de bu belgeye itimat gösterdiği yok. Bütün transferlerimiz, bütün para giriş çıkışları muhasebe kayıtlarında mevcut. Buyur gel mali kongreye de hepsini incele...

-Okuduğumu anlamamakla suçlayan kişi, Sadri Şener'in anlattıklarını neresiyle dinledi acaba? Şuan ortada Hes falan yok arkadaşım. Dolayısıyla para falan da yok. Şayet hayata geçirilirse kazanılabilecek paralardan bahsediyordu Sadri Başkan. İstersen yazdıklarımı ve başkanın söylediklerini tekrardan oku, olmadı cümle içinde kullan, belki bu sefer idrak edebilirsin..

- Başbakana olan antipati, başarı gelince falan giderilmedi. Kafadan atma uyduruyorsun sürekli. Başbakan burda bütün seçimlerde 1. parti oldu. Yalnızca bahsedilen belediye seçimlerinde halkın içinden olan Volkan Canalioğlu başkan seçilmiştir. Bunda Akp'nin çıkardığı adayın, il başkanlığınca istenmeyen bir kişi olması ve bu şahsın zamanında sekreterine sarkan bir kişi olmasından kaynaklanıyordu. Akp'liler o seçimde Saadetin adayına oy vermişlerdir, ve oylar bölünmüştür.

-3 seneden önce stadın yapılıp bitmesi imkansız. Örtülü ödenek olsaydı 100 tane stadımız olmuştu...

-Trabzonspor'un saha içi ve tribün başarılarını tokat gibi yüzüne vurunca "bunların konumuzla ne alakası var" diyorsun. Bu kadar zoruna gittiğini bilseydim yazmazdım. Hani hakemler kayırıyor ya bizi, bulunduğumuz konum tamamen onun eseri dimi? Seni komik çocuk, seni...

-Trabzon şehir olarak hiç de fazla yatırım alabilen bir şehir değil. Tanjant denilen yol 30 yılda tamamlanabildi. 50 yıllık terminal binası kullanılıyor hala. Adam gibi bir stadımız bile yok. Atatürk zamanından beri demiryolu döşenemedi buraya.Teşvik kapsamına alınan iller arasında Trabzon yok. Daha sayayım mı?

-Üzerine gidilecek bir mevzu olsa gidilir zaten. Saçma sapan belgeler topluluğundan bahsediyoruz burda. Elle tutulur hiçbirşey yok. Sadece bir iddia üzerine karalama yapıyorsun.

-Senin zorunu ben çok iyi anlıyorum ama neyse.

-Kabullenmek zor geliyor biliyorum.

-Bundan sonra cevap vermeyeceğim sana. Zira yanlış ve birbiriyle tutarsız, tamamen hayal dünyanda ürettiğin iddialarınla seni başbaşa bırakıyorum. Kanıtlanmış birşeyler olmadan, çamur atma...
gokhanbayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla