Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu
Alt 19.12.2010, 16:35   #144
kadirkck
Yeni Yiğido

12 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 564 kadirkck COK SEVILEN BIR KISIkadirkck COK SEVILEN BIR KISIkadirkck COK SEVILEN BIR KISIkadirkck COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu

öncelikle şunu söyleyim kadir i beğenmeyenleri anlamıyorum maçlarımızın istatisliklerine bakın en çok koşan en çok mücadele eden en istekli oynayan sadece işini yapan hakemle rakiple dalaşmayan tam bir profesyonel oynayan nadir oyuncularımızdan birisi. bi futbol programında yorumcu kadirin milli takıma çağırılmasını gerektiğini bile söyledi.

gidecek oyuncular arasında zita ya üzüldüm sanırım sakatlıktan dolayı fazla şans bulamadı ama oynadığı zamanda hakkını verdi. kamanan bence kiralık gönderilmeli çünkü maç eksiği var formda olduğu zaman güzel maçlar çıkartıyor erman bikaç maçtır fena değil grafiğini yükseltme eğilimi varsa kalmalı yoksa gideceklerin en başında gelmeli çünkü bu adamın karşısında 1 tane defans oyuncusu bile yokken orta yapamadığı pas veremediği aklıma geldikçe çıldırıyorum. saido ve ferhatta eklenmeli gideceklerin listesine hedefi olan oyuncular alınmalı ziya alt yapıdan yetişti ama ziya gibi genç kendini göstermek isteyen oyuncular bulunup getirilmeli belki bunun için zaman kısıtlı ama en azında mesut hocanın yaptığı gibi emekliliği gelmiş oyuncu alamamak gerekir. rıza hocanın en iyisini yapacağından şüphemiz yok çünkü o da bi yiğido memleketi için her fedakarlığı yapacağından eminiz. inşallah seneye yine anadolu rüzgarı estireceğiz süper ligte.
kadirkck isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kadirkck'a Teşekkür Ediyor...