Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
Alt 21.12.2010, 14:45   #217
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım doğru adamı izlediğine emin misin.O adamdaki fizik ve güc değil Pedriel'de Türkiyedeki hiç bir futbolcuda yokturdur..Biraz araştırırsan Emenike'den daha iyi olduğu söyleniyor.Şuanda süperligde bir çok klübün taraftarları bu futbolcuyu takımında görmek istiyor diger takımların formuna bi bak istersen sadece biz bahsetmiyoruz..Vede bu adamın peşinde belçika takımlarının yanı sıra Türkiye'den Beşiktaş,trabzon,gaziantepinde girişimlerde bulunduğu yazıyor..Kesinlikle boş bir adam değil..
Aynen kardeş... Pedrielle futbol stilleri tamamen farklı. Ben pedriel kötü oyuncu demiyorum. Sene başından beri 11 de oynaması gerektigini düşünüyorum. ancak Eneramonun en belirgin özellgi fiziksel gücü pedrielin zaten fizigi zayıf handikap olarak. Artı Eneramo'nun nijerya milli takımında oynadıgı ve goller attıgı gerçegi var. ancak ligimizi duman eden Emenike henüz milli takımında oynamadı... Eger Eneramo trasferi gerçekleşirse oturur adam gibi bi forvet oyuncusu izleriz hep baraber. Herve Tum'un boşlugunu fazlasyıla dolduracak bi isim..
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...