Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
boş boş konuşmuş yine, hiç konuşmasa daha iyi olurdu. bülent'le çalışırken iyiydi, kraldı, bülent gidince arkasından sallamaya başladı. mesut bakkal'la çalışınca o da iyiydi, takımı kümede bıraktı, aslan kaplanken şimdi ona da sallamaya başlamış!
biraz istikrarlı ol, biraz delikanlı ol, fikret efendi! bu yaptığın ayıp!
ayrıca geçen senelerde futbolcu ismi vererek taraftarın önüne atmıştın, şimdi de kadir'i mi atacaksın! sen yöneticisin, futbolcularla ilgili eleştirileri teknik heyet yapar, yönetim karışmaz.
mecnun başkan'ın acilen kaliteli, eğitimli, kariyerli insanlar bulup yönetime koyması şart! köylülükten kurtulalım artık! daha medeni, daha şehirli bir yapılanma istiyoruz!
|
Kardes aynen katiliyorum. Bu adam Futboldan anliyorsa namerdim. Takimin gol yemedigi mac yok nerdeyse daha ilk yarida bi sezonda yedigimiz golun 2 katini yemisiz defansta sedat diallo dennis hayrettin var ihtiyac yok o bolgeye kadirin luzumsuz faulunden yemisiz diyor Ne sacma bi adam bu ya? Hayrettin stoper degil bi kere, ordada diallodan baskada iyi stoper yok suanda son maca bakarak degerlendiriyor koca ilk yariyi.
ya bu adam anlamiyor futboldan yada ben.