Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ünsal:Bilica da Servet de olabilir.
Alt 23.12.2010, 18:51   #459
GuVeN
Usta Yiğido
 
GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 19.02.2009
Mesajlar: 4.517
Thanks: 3.730
2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Ünsal:Bilica da Servet de olabilir.

Alıntı:
58^SiVaS^58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster






1-Rıza hocamız gidecek olan futbolcuların raporunu çarşamba günü verecek. Konuşulanların hepsi gidecek diye bir garantisi yok, Sezona hızlı bir başlangıç yapmıştık ama o maçtan sonra hayırlı olmadı. Geçmişi kötülemek de doğru değil, Benim şahsi kanaatim Mesut Hocayla sezon başında anlaşıp takımın başında bırakmamız çok büyük bir hataydı.



2-Servette olabilir çünkü ikisi de bizim için çok değerli hangisi olursa çok iyi olur. Ama elimizdeki mevcut stoper mevkisinde Sedat, Dennis, Diallo, ve Hayrettin oynuyor. Çok sıkıntılı bir bölge değil aslında orası zaten bu maçta da belli etti, Defans hatasından golü yemedik, Kadir’in lüzumsuz faulünden bir frikik gol oldu…



Rıza hoca stoper, kaleci, sağ kanat, ve çok ünlü bir santrafor futbolcular almayı düşünüyor. İkinci yarıda taraftara mesajımız taraftarlarımız Stadyumu biraz daha doldursunlar, çok boşluk olmaya başladı. En büyük ihtiyacımız taraftarlarımız Hiç merak etmesinler ikinci yarıda şimdi 22-23 puanlarda olan flaş takımlar var,o takımlardan bir tanesi kümeye düşecek ama hangisi bilemiyorum.Kendilerini kurtarmış zannediyorlar.



3-Özellikle taraftarlarımız sağdan soldan duydukları hiç gerçek olmayan bilgilerle değil, bizim resmi sitemizde yayınlanan haberleri okusunlar, hiç o dedikodulara inanmasınlar. İnşallah 2. yarı istediğimiz gibi olur, herkese iyi günler diliyorum…” dedi.

´Sipas Tv´
Keşke konuşma yapmadan önce biraz düşünse Fikret Bey.
Ya arkadaş Mesut Hoca ile şüphesi olan büyük bir çoğunluğu hiçe sayarak kalkıp anlaştınız,Yönetimin tercihidir sözüm yok ama aldığınız kararın arkasında durun,sıyrılmaya çalışmayın.

Fener maçında görülmüş ki stoper mevkisinde altarnatif cokmuş,eksık birşey olmadığı görülmüş!!! Bir iki maçta ben ekleyeyım 3 maç görülmedı dıyelım.Kalan 14 maçta ne gördünüz acaba? fener maçında stoper mevkısının yeterlı olabılecegı gorulmuş,ne dıyeyım ya vallahı pes bıllahı pes,konuşmayayım konuşmayayım dedım,yıne dayanamadım!

Bu kafayla yonetıldıgımız sürece o staddakı bosluklar artacaktır,hem taraftarı dışla hemde tribüne bekle..

Ne diyeyım kolay gelsın..

İnşallah gelen oyuncularla taraftarın gönlü alınabilir,ilk yarıdaki duyarsızlıkla,transfer becerıksızlıgını unutmadık,Şimdide Beşiktaş kanadındakı talıp oldugumuz oyuncular rakıbımız Bucaya kaptırıldı. Yeter artık hüsran yaşamak istemıyoruz. Taraftarda psikoloji falan kalmadı artık..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...