Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
Alt 24.12.2010, 00:44   #17
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yigit'in boyle bir yazi yazabilecek kadar kaba birisi olduguna inanmiyorum. Cunku benim tanidigim Abdullah Yigit beyfendi birisidir,
kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın, ucuz ve basit oldugun belli, küstah ve benzeri ifadeleri kullanmasını şiddetle kınıyorum.
Kimin kaç kuruşu var orası belli olmaz, bir önceki yazına hiçbir yorum yapmamıştım, ama bu son yazın sanırım aslında ne kadar zavallı olduğunu gösteriyor. Bi TV programına çıkıp iki laf etmeyle kendini ne sanıyorsun, koskoca Sivas Spor'un hakkını savunan bir tek sen misin?
Altına otobüs çektiğim, deplasmanda mac bileti ayarladigim diye boburlendigin otobüsün parasını, biletlerin parasını sen mü verdin de şimdi kalkmış insanlara hakaret içeren sözlerle artistlik yapıyorsun?
Her yazar, yazdıklarından ötürü elestirilecegini bilir, sen bunu bilmiyorsan demek ki yazar degilsin. Sen insanları kuruslariyla değerlendireceğine git biraz terbiye öğren, onbinlerce insan sırf Sivas Spor hayrına seni dinlemek ve okumak zorunda kalıyor, bu taraftar olmasa seni kimse dinlemez de okumaz da.
Sen bu şehirdeki insanlardan nefret ediyorsan derhal terket bu sehri.
Seni efendi bilirdik ama burnun kalkmış, insanları maddiyatla siniflandiracaksan emin ol seni kuruslariyla satın alacak insan dolu bu sitede.
Bu sitede binlerce insan yazışmaları esnasında birbirlerini eleştiriyor, birbirine kızıyor ama hiç birisi senin gibi ağır hakaretlerde bulunmuyor.
Yasından basından utan, yazdıkların için de derhal tüm Sivas ve Sivas Spor camiasından özür dile. Yok özür dilemem benim kuruslarim cok diyorsan dok ortaya kuruşlarını bakalım kaç kurusluk adammissin. Senin tv de bu taraftar izlemese, Gazete'ni okumasa nereden alacaksın kuruşları? Boykot edilirsen görürsün binlerce insanın okuduğu bir yerde hakaret dolu sözler yazmayı.
Vallahi hocam sözlerinin tamamına katılıyorum. Ayrıca ben yazısına yaptığım yorumda hakemleri eleştirelim ama birazda, yönetimide eleştirmesini istemiştim. Bu yazısında beni de kasteddiyse, kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın,köpek gibi sözleride ona aynen iade ettiğimi burdan bildiriyorum. Herkes haddini bilecek takip ettiğim kadarıyla kimse bu yazara , bu şekilde terbiyesizce sözlerle eleştirdiğinide görmedim.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...