Dün oynanan maç için bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Ankarada tribündeki yerimizi aldık...Son iki maçta puanları hep puanları son 10 dakika içinde kaybetmiştik...Onun için bu maçı kazanamamız gerekiyordu...Ama bence karşımızda benim umdugumdan daha iyi bir Ankaraspor takımı vardı...Belki bunda rIza hocanın takımın başına geçmesi büyük faktördü...Ama Sivasspor gol ile erken tanıştı ....Gökhan harbiden mükemmel bir gol attı...Ben bu golü izlerken eski yıllarda Beşiktaş ve Galatasarayda oynanayan Adrian İLİE nin gollerini anımsadım adeta...Ama ikinci yarı ile birlikte Sivasspor maçta çok tutuk kaldı...Topa hep sahip olan rakipti...Ve maçı 87'. dakikaya kadar önde götürdük...3 dakika daha dayanabilirdik ama olmadı...Takımın üzerinde son 10 dakika sendromu var bunu en kısa sürede atması lazım...Hocanın biraz daha dikkatli oynatması lazım takımı...Bu maçtada son 10 dakikada galibiyeti kaybettik...Ama kötü oynadığımız bir maçtan deplasmandan 1 puanla ayrılmakta güzeldi...
Bu maç için İstanbuldan gelen Sevgili Ali GÜLER(imprator5834)Sevgili fevzi(Wrongvay),Sevgili Sinan(sinan5834) Kocaeliden gelen Sevgili abimiz HAKKI(gakgo58)Dj murat ,Salih abi(5841) ye ve ayrıca Ankaradan gelen çatalyürek delikanlı tam bir Sivaslı RIFAT GÜLER'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum...
|