Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkan ve Albayrak Polonya`ya gidiyor
Alt 27.12.2010, 18:28   #48
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan ve Albayrak Polonya`ya gidiyor

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hahaha hiç gülecegim yoktu... Yaw hadi geçmişte sivasta oturdugunu bilmiyosun yazında mı görmüyosun çarşıda Adamın ailesi burda... Bilmeden yorum yapmak ne kötü bişey..
valla kardeşim güzel bir konu açtım....adam almanyadada olsa amerikadada olsa memleketi sıvas olunca ölümüne top oynar kendisi istbuldada doğsa izmirde antalyadada doğsa sıvaslılar topraklarından kopmaz mutlaka akrabaları ve dededen kalma toprakları vardır RIZADA istanbulda ama hangi takımda çalıştığında bu kadar kaybedilen maçta üzülmüştür sizce bence rıza bizim için değeri biçilmeyan som altındır yine söylüyorum bizim memleket soğuk sosyal aktiviteler yabancu futbolcular için hiç yok yerlilerde takımı sabote ediyo işte sedat ve diğerleri her zaman her maçta hayrettin canını ortaya koyuyor laf söyleyen varmı hiç niye sivaslı diye en doğru adres amatörde olsa sıvaslı topçular 7 tane yabancı alacağına bir tane iyi kaliteli yabancı al ondan iyi şu anki halimizin çok çok üzerinde oluruz transfer mevsimi geçiyo arkadaşlar bence yönetim gene kendi kendine topçu alıyo rıza hocaya danışmıyo ikinci yarı işimiz zor
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla