Tekil Mesaj Gösterimi
İstanbul varken Sivas'ın lafı mı olur!
Alt 30.12.2010, 09:19   #1
Salim58
Usta Yiğido
 
Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.04.2009
Yaş: 57
Mesajlar: 10.093
Thanks: 16.684
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1583 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart İstanbul varken Sivas'ın lafı mı olur!



Transferde Sivasspor gibi takımların işinin ne kadar zor olduğu bir kez daha ortaya çıktı.Baksanıza,futbolcuyla anlaşılsa,kulübü problem çıkarıyor,kulübüyle anlaşsan futbolcu “ gelmem” diyor,her ikisiyle anlaşsan bu defada eşi çıkıyor “ İstanbul'dan başka yere gitmem” diyerek işi çıkmaza sokuyor. Bunun son örneklerini birkaç gün önce yaşadık,yaşamaya da devam ediyoruz.Sivasspor'un anlaşmaya yakın olduğu Tabata konusunda tek engel eşi. Hamile olan eşinin İstanbul dışına çıkmak istemediği haberi geldi. ( Bu yazıyı yazdığım saatlerde Tabata'nın işi henüz netleşmemişti. Onun için eşinden izin çıkıp çıkmadığını bilmiyorum). Bir ara Sivasspor'un da transfer listesinde olduğu belirtilen Gökhan Ünal,hiç bir zorluk çıkarmadan taraftarı olmayan ve üst düzey lige çıkmış ,Dünya'da her maçını deplasmanda oynayan belkide tek takım olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a gitti. Yine adı Sivasspor'la anılan,ancak yönetimin fazla üzerine düşmediği Yusuf Şimşek'te tereddütsüz Kasımpaşa'ya evet dedi. İstanbul Büyükşehir ve Kasımpaşa'nın böyle isim yapmış birkaç futbolcuyu daha renklerine bağlayacağı söyleniyor. Sivasspor'dan 7 puan geride Kasımpaşa teklif götürdüğü futbolcuyu anında alıyor,diğer taraftan boş tribünlere oynayan Büyükşehir çoğu Anadolu takımının peşinde olduğu Gökhan Ünal'ı alıyor. Bu takımlar potansiyel olarak tabiî ki Sivasspor'un çok altındalar. Tesis bakımından da öyle ama arada” İstanbul” olunca akan sular duruyor.
Şunu herksin bilmesi lazım,eğer Sivasspor bir futbolcuyu istiyor ve alamıyorsa,o futbolcunun daha sonra sıradan bir İstanbul veya İstanbul'a yakın şehrin takımına gittiğini duyarsa kimse Sivasspor yönetimine bu konuda kızmasın! Bazen para, tesis ve daha fazla taraftar iş yapmıyor.
Şunuda hemen belirtmekte yarar var. Yusuf Şimşek'in Sivasspor'a alınmadığına hiç üzülmedim,eğer alınsaydı yönetime “ Madem Yusuf'u alacaktınız,Ceyhun'u neden gönderdiniz?” sorusunu sorar eleştirirdim. Gökhan Ünal'ın alınması isterdim. Bu futbolcu Sivasspor'da Bilica ile birlikte gündeme geldi ama olmadı.. Ne yapalım,sağlık olsun.


Abdullah YİĞİT spor@hurdogan.com
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...