Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İşte Sivasspor'un peşindeki Polonyalı
Alt 30.12.2010, 13:34   #35
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: İşte Sivasspor'un peşindeki Polonyalı

yha 250.000 avro yu basın daha alın düzgün adam görelim illerde çok daha yüksek fayatlara satabileceğmiz bir adam fazla para versek zarar değil çok kar edebiliriz yönetim yalarvasak alacaksan yalvaralım düzgün adam alllllllllllllllll

Kamil Grosicki... Polonya’nın Jagiellonia Bialystok takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Anadolu kulüplerinin gözdesi oldu. ‘Son Şampiyon’ Bursaspor ile Kayserispor ve Sivasspor, 22 yaşındaki futbolcuyu renklerine katmak için düğmeye bastı. Bialystok’ta forma giydiği 45 karşılaşmada 10 gol atan ve takımının en önemli silahı olan yıldız oyuncu için kulübü de piyasayı açtı. Polonya ekibinin Başkanı Cezary Kulesza, Türk takımlarının kendilerine resmi tekliflerde bulunduğunu belirterek, “Ancak henüz tatmin edici bir rakamla karşılaşmadık. Bize teklifte bulunan kulüpler arasındaki farkları tartışmak anlamsız. Kamil bizim için çok önemli bir oyuncu, ama iyi bir fiyat ödenirse, para için satabiliriz. Hala Türk kulüpleriyle pazarlık halindeyiz” ifadelerini kullandı.

Türk pazarını fethetti!
Polonya gazetelerinden Wspolczesna da bu habere geniş yer ayırdı. “Kamil Grosicki Türk pazarını fethediyor” başlığıyla verilen haberde, “Türkler çılgınca bu oyuncuyu kadrolarına katmak için yarışıyor. Sivasspor 700 bin Euro önerdi. Kayserispor ise fiyatı artıracak” ifadeleri kullanıldı. umarımm alırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz ben çok heycanlandım umut iştee
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla