Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İstanbul varken Sivas'ın lafı mı olur!
Alt 30.12.2010, 13:20   #22
favori58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 23.12.2010
Mesajlar: 1.179
Thanks: 0
586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: İstanbul varken Sivas'ın lafı mı olur!

Yiğidoların bu sitesini yıllardır zevkle takip ediyorum. Ben kısa süre önce üye oldum. O yüzdende Sivasspor'la ilgili taraftarın düşüncesini az çok biliyorum.

Şimdi buradan Abdullah Yiğit'i eleştiren, eleştirinin de ötesinde bu işi saplantı haline getiren ve büyük ihtimalle de Abdullah Yiğit'le şahsi problemleri olanlara seslenmek istiyorum.

Sizin başka işiniz gücünüz yok mu? Sivasspor'un hakkını savunan ve gerçekleri yazıp söyleyen bir kaç insandan biriside Abdullah Yiğit'tir. O'nun yazdıkları size neden? bu kadar rahatsızlık veriyor.

Ben aynı zamanda bir taraftar grubunun da üyesiyim. Bu Abdullah Yiğit bizimle birlikte İstanbul deplasmanına geldi, o deplasmandan geldikten sonra bazı yöneticiler Sivasspor taraftarına iftira attı ve Sivas'ta sadece Abdullah Yiğit bu iftiranın önüne durup taraftarı savunup yönetimi eleştirdi. Sonra da bildiğim kadarıyla iş mahkemeye kadar gitti.

Yani insanları eleştirecek iseniz iyi araştırın ve öyle yapın. Ben sayın Yiğit'i hep taktir ettim, keşke diğer basın mensupları da Abdullah Yiğit gibi samimi olsa, Sivasspor için çalışsa...
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...