Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'un gözü Beşiktaşlı futbolcuda
Alt 31.12.2010, 13:15   #37
mucahitbaba58
Usta Yiğido
 
mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.11.2005
Yaş: 40
Mesajlar: 1.370
Thanks: 813
426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor'un gözü Beşiktaşlı futbolcuda

Transferinden vazgeçti
Sezer ile her konuda anlaşan siyah-beyazlı yönetim, Eskişehirspor’un istediği bonservis bedelini ödemeyi kabul etmedi.

30 Aralık 2010 Perşembe
Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

BEŞİKTAŞ FUTBOL KOMİTESİ ÜYESİ ZÜLFİKAROĞLU:”BUGÜN İTİBARİYLE SEZER’İ TRASNFER ETME OLASILIĞIMIZ SIFIRDIR”

“ESKİŞEHİRSPOR’UN İSTEDİĞİ ŞARTLAR BU TRANSFERİ ÇIKMAZA SOKTU”

Süper Lig’in ikinci yarısı öncesi kadrosuna Simao, Almeida ve Fernandes’i katan Beşiktaş, yabancı transferine noktayı koymuştu. Siyah Beyazlı yönetim yerli oyuncu transferinde ise teknik direktör Bernd Schuster’in isteği doğrultusunda Eskişehirspor forması giyen Sezer Öztürk ile son bir haftadır görüşme halindeydi.

25 yaşındaki futbolcu ile her konu da anlaşan Beşiktaş yönetimi, Eskişehirspor ile aradaki pürüzleri gidermeye çalışıyor. İlk olarak Beşiktaş’tan 3 milyon Euro bonservis ücreti talep eden Kırmızı Beyazlı ekip, bu miktardan aşağı düşmeyeceklerini belirtmişti. Ancak Beşiktaş yönetimi ise Eskişehirspor’a 1 milyon Euro teklif etmişti. Son bir haftadır süren görüşmelerin ardından Tabata’yı bonservis ile Eskişehirspor’a vermeyi düşünen Siyah Beyazlı yönetim, bu teklif üzerinde ısrar ediyor.

Eskişehirspor’un ise Tabata artı 1.5 milyon Euro istemesi görüşmeleri tıkanma noktasına getirdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, “Eskişehirspor’un istediği şartlar doğrultusunda Sezer’i transfer etme olasılığımız sıfır” dedi.

Zülfikaroğlu Eskişehirspor’un Tabata’nın bonservis dışında yüksek miktarda ücret talep etmelerinin transferden vazgeçme aşamasına gelmelerine neden olduğunu söyledi.
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla