Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: yeni yiğidolar yoldaa...
Alt 05.01.2011, 23:13   #59
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: yeni yiğidolar yoldaa...

Alıntı:
Yigido DogaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ALLAHINI SEVEN SİVASLIYIM DİYEN ...
LÜTEFFEN YÖNETİMİMİZİ ELEŞTİRİP YERİN DİBİNE SOKMAYIN YAHUU BU NEBİÇİM İŞ BÖYLEE OFF OF
DESTEK OLUN SAHİP ÇIKIN YAW
İŞ GÜÇ YÖNETİMİ BAŞKANI HOCAYI YERDEN YERE VURMAK BAŞKA BİŞEY YOK
MAÇA GEL DESEK LİGDE TRÜBÜNLER BOŞ SÖZ ORAYA GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKILMAZTRANSFER İÇİN YÖNETİMİ YERDEN YERE VURMAK MARİFET DEGİL

Bİ, DURUN YAA YENI BAŞLADI TRANSFER DÖNEMİ ÖYLE KOLAYMI MİLLET İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ EŞİNİ AİLESİNİ EVİNDE BIRAKMIS GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MENEJERLERLE SAVAŞ HALİNDEYKEN LÜTFEN YAA DESTEK OLUNUZ YÖNETİMİMİZEE
SABREDİN EN İYİSİ GELECEK KADROMUZ MUHTEŞEM OLACAK BEKLEYİN MİLET ŞUNU ALMIUŞ BUNU GETİRMİŞ SANANE KARDEŞİM SEN KENDİ TAKIMINA BAK
BU TAKIMIN YARISI IKI YIL ÖNCE BU LİGİN ANASINI AGLATMIYOMUYDU DAHA DUNE KADAR ÜÇ BUYUKLER SENİN MEHMETİNE ABDURAHMANINA HAYRETTİNİNE SEDATINA TEKLİF USTUNE TEKLIF YAGDIRMIYOMUYDU HEE
SAHIP ÇIKINIIIIIZZZ
BEKLEYİN BOMBALAR YAKINDIIIR
babacan çok dramatize etmişsin ya.sanki yönetimi yerden yere vurmuşum,hakaretler yağdırmışım gibi yorum yapmışsın ama bu bizim yönetimimizin beceriksizliğini ve işbilmezliğini söylemeyeceğim,görmeyeceğim ve görmeyecerğimiz anlamına gelmez.

hepimiz bu takıma gönül vermişiz,hepimiz bu takım için bişeyler istiyoruz,söylüyoruz...

diğer takımları boşver diyosunda belliki onlar bizi boşvermemiş ve ikinci yarıya kelimenin tam anlamıyla ''bomba gibi'' transferler yapıyorlar.

son olarakta;mehmet,abdurrahman ve sedat tan bahsetmişsin.bu oyuncuların içinde üç büyüklerden sadece mehmete talip çıktı onuda sadece gazeteler yazdı ve bülo efendi yüzüne gözüne bulaştırdı.benim hatırladığım sadece bu...

diğer iki trıkzonluyu hiç söylemiyorum bile(hagi büyük talip oldu bu ikisine ben bilmiyorum)