Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bunlar futbolcu mu?
Alt 09.01.2011, 17:44   #63
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Bunlar futbolcu mu?

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşlerim 2.yarı 13 maç üst üste kazanacaklarya akılları sıra lig öncesi zayıf sivas takımını doldurup moral kazanacaklardı ama yemedi
sonra satılık medyalarıyla konu çarpıtma olayları bizdende birkaçtane dalkavuk buna alet olmuş futbol bu erkek oyunu ne yani gutiye,querasmaya,simoya gelde atmı deselerdi
telafisi olmayan maçlara girdik dişe diş kana kan ben zor durumdayken kimsenin gözünün yaşına bakmamm
birde artık bu sitede bazı kişiler sedata,apdurahmana,ermana,hayr ettine acımasızca eleştiriler yapıyor bu arkadaşları uyarıyorum
lig bitene kadar bir zahmet çenelerini kapatsınlar bu oyuncular bizim oyuncumuz bizimde bu oyunculara ihtiyacımız var
sedat, abdurrahman, erman, hayrettin hepsi bizim futbolcumuz, ligde kalacaksak da, zirveye oynayacaksak da bunlarla yapacağız! başka yolu yok. bu yüzden her ağız açılışında futbolcularımıza kızılması, yerilmesi hoş değil. size katılıyorum
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla