Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bunlar futbolcu mu?
Alt 09.01.2011, 21:38   #91
samet35
Acemi Yiğido

28 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 samet35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bunlar futbolcu mu?

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şunu söyleyim mesajına yanlışlıkla teşekkür ettim bu yüzden de çok üzgünüm. diyaloglara gelince birader;iş o diyaloglardan ne anladığına bağlı diycemde belliki hiçbişey anlamamışsın.

bir hoca ''bas oğlum vur'' diyebilir pekala ve bundan da kastettiği toptur,futbolcu değildir heralde.bırak insanlara hakaret etmeyide git asıl takımın hangisiyse ona yorum yap,burası SİVASSPORluların sitesi koçum.azımızı bozmadan tadımızı kaçırmadan git.SENİN GİBİ İNSANLARLA UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK BİRADER...anlayana
sen buranın padişahımısında bana git diyebiliyorsun. ayrıca benim yazdıgım yazının hangi satırında hakaret var bunu açıklamanı istiyorum. ayrıca buranın ne sitesi oldugunuda biliyorum merak etme. sen benim sivaslılıgımı tartısamazsın. bu konunun burada açılmasının sebebi spor yazarlarının bu konu ile ilgili haber yapmaları. bunun sebebide saha kenarından gelen bu sesler. kim olsa tepki verir buna. onemli olan olaya tarafsız bakabilmek. ayrıca kimse futbolcusu faul yaptıgında "aferin oglum" demez. dememeli. ondan sonra sivasspor niye antipatik geliyor diyoruz. bulent uygun gitti busefer bu konu geldi. milletin sivasa bakıs acısı degisti...
samet35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla