Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Arda'sını buldu mu?
Alt 10.01.2011, 13:21   #18
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido
 
Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 52
Mesajlar: 1.617
Thanks: 2.129
937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasspor Arda'sını buldu mu?

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gençlerbirliği'nin Belçika'daki transfer taaruzu mutlu sonla bitti. Belçika Ligi takımlarından Gent'den transfer edilen Kostarika'lı oyun kurucu Randall Azofeifa Ankara'ya geldi. Bonservisine 1.600.000 Euro ödenen 26 yaşındaki Kosta Rikalı yıldız Azofeifa orta sahada oyunun her iki yönünü oyanaması ve etkili frikikleri ile tanınıyor.

Gençlerbirliği'nin Belçika'nın Mechelen takımından transfer ettiği bir diğer oyuncu Joachim Mununga ise bu akşam saatlerinde Ankara'ya gelecek. 22 yaşında orta sahanın sağ ve sol kanatlarında oynayabilen Mununga için Gençlerbirliği Mechelen kulübüne bonservis bedeli olarak 800.000 euro ödeyecek.


Yönetim çok şey yaptı diyenler okusun lütfen...Artık TSL de kulüpler transfere büyük bütçeler ayırıyor !!!!!!!!!!!

Azofeifa ve Mununga'nın Pazartesi günü Gençlerbiliği'nin Antalya kampına katılacağı açıklandı.

Bu 2 transferin ardından transferi kapatacağı açıklanan Gençlerbirliği'nin defansa takviye içinde gizli bir transfer çalışması içinde olduğu öğrenildi.

Kanal A Spor Servisi / Mehmet ERASLAN

Kesk alaka .!!!!!!!!!!!!!!! Konun bu yazıyla ne alakası var anlayan varsa buyursun gelsin
__________________
"Alimden gelen adalet bi'taraf
Zalimden gelen adalet bertaraf" H.MURAT KELLECİ
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...