Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Korcan Çelikay
Alt 11.01.2011, 02:04   #28
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Korcan Çelikay

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer Korcan kiralık olarak alınacaksa hiç alınmasın daha iyi..Korcan sivassporun geleceği için düşünülen bir kaleciydi;sivasspora bonservisi ile verilme sözü verilmişti...Bjk ile oynanan maçtan sonra ne olduysa bjk yöneticileri ve başkan fikir değiştirmişler ve Korcan'ı kiralık verelim diyorlar...İnsan biraz delikanlı olur verdiği sözden dönmez...Eğer Korcan kiralık alınacaksa hiçbir esprisi yok..Ben yönetimin yerinde olsam Korcan'ı kiralık almam..Dünyada 3. kaleci olarak düşünülüp kiralık alınan kaç tane kaleci var...Ne yani biz bu kaleciyi oynatalım,yetiştirelim sonra ban yemiyorum sen ye diye geri verelim..Ben yönetimin yerinde olsam Korcan'ı alacağıma başka bir takımdan genç,yetenekli bir kaleci bulur obu geleceğe hazırlarım;Korcan'ı kiralamak bize ne kazandıracak ki...
bende ayni fikirdeyim dusuncelerine katiliyorum ama soylede birsey var bizim cok acil kaleci sikindimiz var oyuzden korcan bence kiralikta olsa takima cok faydali olacagina inaniyorum kalitesiyle 23yasinda olmasi ve kiralik ucreti uygun olmasiyla suanki konumuzu dusunecek olursak bundan daha iyi kaleci olmazdi
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla