Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada
Alt 11.01.2011, 06:57   #178
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada

ayrıca yazılarıma bakarsanız trabzondan benim kadar nefret eden bir kişi daha bulamazsınız. sivaslılık konusunda benim sivaslılığımıda test etmeniz mümkün değildir. sivasın yerli ailelerinden birisiyim. benim sivaslılığımı kimsede sorgulayamaz. eleştirenleride tranzonlu olmakla kayserili olmakla suçlamakda yanlış. herkesin gönlünde yatan transferler vardır. o olmadımı insan üzülüypr. burada yorum yaparken kırıcı olmamak lazım. herkesin fikrine saygılı olmak gerek. sizlerde araştırıyorsunuz o futbolcuları başkalarıda araştırıyor. artık herkesin interneti var. ama gönül isterdiki futbolcularımız sivasın bağrından çıksın. alt yapıya önem verilsin. sivassporun süper gençleri dağıtıldığı zaman bu ben buradan yazdım kimseden destek alamadım. bülonun getirdiği sakaryalı gençler üzerinde duruldu sivaslı gençler sokaklara gönderildi. yazık oldu.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...