16.01.2011, 15:08
|
|
Usta Yiğido
501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması
Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
bir arkadaşım ne güzel söylemiş hepsi boş laf eğer yazılanların yüzde biri gerçekleşse idi şimdi metropol şehir olmuştuk stadyumumuzda bitmişti
biz anca boş yere laf kalabalığı anca klavye taraftarlığı yorum kirliliği yaparız
ben burda gidelim AKPARTİ önüne siyah çelenk bırakalım ,milletvekillerinin şehirde aylık toplantılarına katılalalım pankart yaptırıp stada asalım,başbakan sivasa gelecek gidip stad konusunda tezahürat yapalım protosto edelim derken siz nerdeydiniz
artık stadyum konusunda konu açılması bile beni sıkıyor neden derseniz bu konulae artık bir önemi kalmadı bu konularda populist yaklaşımlı konular
benim sana bir önerim var sinancığım sivasdaydan gel bir pankart yaptıralım antalya maçında açalım
konu açmak öneri sunmak yorum yapmakla olmuyor bu işler icraat lazım elini taşın altına koyacak delikanlılar lazım
bu sözlerimde sana değil yanlış anlama herkese
|
Yazıyı yazan benım emre abi...Yazdıklarının bi yanı dogrudur Bu yazıyı orda burda goren cogu insan okuyup gecicek eminim...Belki sadece Grubumuz belki bir kac kısı daha duyarlı ınsanın attıgı mail gidicek bu da dikkat cekmecek...Ama amacımız sadece bu konu ve yazıyla stad yapılması değil karıncanın Hz. ibrahimin ateşine sırtında götürdüğü bir damla misali safımızı belli etmek...Gerek ben Gerekse de arkadaslarım yeri geldiğinde fb beresiyle maça geldiğinde Nasıl ki Karsılastıgımda Tartışıp yazıklar olsun Sivasın adını kirletiyorsunuz diye karsılık veriyorsam yine taraftara söz verip tutmadıgında tribünde" s.... u... " dısarı diye bagırıyorsam avazımız cıktıgımız kadar birşeyler değiştirmese de ne tarafta oldugumuzu belirginleştirmek için elimizden ne gelirse onu yapmak içindi...
Bizler Yeri geldiğinde Kulup baskanına rest cekerek Yeri geldiğinde Bülent uygun istifa Bakkal istifa diye bağıran dile getiren insanlar bu konuda da gayet net ve açığız...Keşke Hepsi olmasa da gerek sanalda Gerekse reel ortamda Sivassporluyum diye caka atan insanlar bize yan cepheden sadece bakmakla değil de yanımızda yürüyerek destek verseler....keşke milletvekillerini dısarıya diye bağırdımızda bakmakla değil bize tempo tutarak beraber bağırarak destek verseler keşke o mılletvekıllerıne bağırdımızda yanımıza gelen emniyet müdürlerinin tehdit vari uyarılarında tepkilerini gösterseler...
Daha konusucak o kadar çooook şeyim varki ama burası yeri değil cünkü daha taraftarlık bilinci oturmamıs insanlarla dogru durust deplasmanı bırak sivasdakı maca gitmeyen Sivasda olmasa da takıma maddi destek olmayan insanlarla tartısmak bana koyuyor...bu yuzden 6 7 senedir üyeliğimin olduğu siteden ayrıldım...
pankart asma mevzusuna da gelirsek mevcut sistem sırf bir iki protesto yaptık diye emniyete çağırılan vede grubumuzdaki insanların dar gelirli olduğu için kesılecek cezaları karsılayacak durumlarda değil...Ve biz biliyoruz ki pankartları acdıgımızda bir iki besteyle tepki gösterdiğimizde bir kılıfa uydurulup bir kac arkadasımıza 1.300 lira ceza ve 6-12 ay maçlardan men olacağımızı biliyoruz...
Bizler rakip olarak gördüğümüz trabzon gibi "taraftar" bilincini bu şehir insanlarına empoze edemedik adamlar yaptı gerek birey gerekse de kurum baskılarını en kral stadı yaptırıyor...Biz de Koyun psikojisiyle devam edersek Sivasa bırakın stadı felan bir çivi dahi çakılmaz...Dün kayseri bugün malatya yarın yozgat tokat büyük şehir olur bizde el pençe devam ederiz.... emre
|
|