Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sözün bittiği yerdeyiz
Alt 17.01.2011, 12:11   #10
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sözün bittiği yerdeyiz

bu işi yapacak olan hoca. futbolcuyu tanıyanda tanıması gerekende hoca. kimi nerede nasıl oynatması gerektiğini profesyonelce düşünmesi gerkende hoca. bizim buradan yazdıklarımızın hiç bir anlamı yok. bize göre iyi olan hocaya göre kötüdür. bana kalsa ceyhunu neden sattınız diye kızarım. ama hoca bu futbolcu bana yaramaz dedi. demekki işi hoca biliyor. transferler iyi diyoralr. bazı arkadaşlar araştırmış. bu futbolcuları taraftar almadı. hoca ve yönetim birlikte karar verdi. bundan sonrası hocayı ilgilendirir. vebalide hocanın günahıda hocanın gururuda hocanın övüncüde hocanın. biz galibiyetlerde seviniriz mağlubiyetlerde üzülürüz. neden diye sorarız. buda taraftarın en doğal hakkıdır. ama yapıcı eleştiririz kırıcı olmayız. küfür olmaz küfür alçaklıktır. seviyeyi bozmayız. takdir etmesinide biliriz. eleştirmesinide. herşey dozunda olur. çünkü biz sivaslıyız. sivas kültüründen geliyoruz. şimdiden başarılar diliyoruz. inşallah eleştireceğimiz ortamlar olmaz hep takdir ederiz hep seviniriz.