Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Saha Dizilimi
Alt 19.01.2011, 18:53   #74
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Saha Dizilimi

arkadaşlar öncelikle beirtmek isterimki
yeni transferlerımız galatasay macın da hazır olmadıkları için oynamayacaklar.
yapacagımız onbir genel onbirimizdir..
ayrıca rada ön libero arkadaşlar lütfen yanlış yapmayınızz rada defansın önünde ortasahaya yakın oyunla oyun kuracak yani kadirle birlikte ortasahada rakibe basacaklar ..
on birim de hayrettini stoperde düşünüyorum tıpkı toraman gibi kene gibi rakibe yapışıp ikili mücadelede inatçı olan stılıyle 1 numaram sol bek ziyamızın ileri deparlarına alıştık artık o çıkarken kademewye gırıp solbekede yardımcı olur..anlayacagınız takımızın atom karıncaları apo ve ziya olacaklar..on birimde hayronun yanında sag ayagını raket gıbı kullanabılen hava topunda başarılı olan navratili düşümdüm oda apomuz ileri deparlarında boşaltıgı kademesın e gırıp sag beke yardım cı olacak ..buyrun on birim
.............................. .............................. .............................. ..............
KALECİ...ramoviç
DEFANS. STOPERLER...navratil.hayrettin .
SOLBEK... ziya erdal.
SAGBEK...abdurahman dereli..
ÖN LİBERO..kadir..rada
SAGAÇIK...kamila grocsk
SOLAÇIK...burada sol ayaklı kamanan ve erman dan biri...
ORTA GÖBEK...evet bomba .bu bölgede mehmet yıldız olacak forvet ve kanatlara top aktarımnını sırtı kaleye dönük .topu iyi saklama ve ayagında 40 saniyeden fazla top tutma özelliğinde TÜRKİDE ŞU AN TEK FORVET ARKASI ALEX LE BERABER..
Burada alexin görevini MEHMET YILDIZ YAPACAK.. hem daha az koşacak hem ofsayta düşmeyecek hemde boga gibi kuvvetli fiziğiyle rakiplerini yıpratacak...(maşallah)
ve
golcümüzFORVET..eneramoooo...
.............................. .............................. .............................. .............
taktik 4.2.3.1
diziliş........ ramoviç
apo navratil hayrettin ziya

kadir rada

kamila mehmet(sandro) kamanan(erman)
eneramo
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...