Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
Alt 20.01.2011, 10:18   #206
tayfun5883
Acemi Yiğido

18 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 tayfun5883 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük

Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasa 40 bin kişilik 50 bin kişik stad yapmalarını bende isterim arkadaslar ama yapılsa doldurabilecekmiyiz. açık konusmk gerekiyo sivas halkı futbola sivasspora düşkün değil. Su anda bile stadımız çoğu maçta dolmuyor asma trabzon öyle değil adamların en kötü zamanında bile taraftarları destekliyo ben sivas şampiyonluğa oynarken sivassporluyum derken geçen sene fb liyim gs lıyım diyen çok adam gördüm. öncelikle bizim stadı doldurmamız lazım biz stadı doldurunca yetkililer de diyecek ki bu adamlara yetmiyo bu stad daha büyüğünü yapalım. Şimdi beni yanlıs anlayıp ( daha doğrusu yanlıs anlamak isteyip ) sataşanlar yok bizim neyimiz eksik sen sivaslı değil misin falan filan diye saçmalayanlar olacak!! Ama tekrar ediyorum ben de isterim modern güzel bi stadımız olsun ama onu doldurmak ve takımımızı desteklemek daha önemli zira biz şampiyonluğa 50 bin kişilik stadda değil ağzına kadar dolu 4 Eylül stadın da oynadık. .
arkadaşım bu kadar dar düşünmenize gerek yok eger stadyum yapılacakca önümüzdeki 50 yılı kapsayacak şekilde yapılmalı.2010 yılındaki nüfusunumuz 315bin 20 yıl sonra 500bin olacak en az vizyonumuzu geniş tutmalıyız bir kaç sene sonra 35bin kişilik stadyum bile yetmeyecek bizlere ama tabi sivasa stad filan yapılmaz hepsi hikaye çünkü sivas potansiyel oy deposu sivasa birşey yapsada oy alır bu hükümet yapmasada bu yüzden sivası pek tınlamıyorlar
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla