Alıntı:
alcaponemontana Nickli Üyeden Alıntı
elbette tutacak canim kardesim, biraz sabirli olmak gerek bir stadin yapilmasi oyle hemen deyince pinnik yapar gibi bir gunde bitmiyor, Gelecek bes yil icerisinde Tum Turkiyede cok buyuk ilerlemeler olacagi kanaatindeyim, cunki bugune kadar yapilanlar yapacaklarinin garantisidir. Sivastan cok daha buyuk daha gelismis bircok il var simdi soyle diyebilirmiyiz; birak baska illeri once sivasa yap! Hersey zamani geldiginde yapilacaktir,lutfen sabirli olalim,zaten dunya yahudileri ve islam dusmanlari yeterince yipratiyor sayin basbakanimizi, sivasimiza sivaslimiza yakismak boyle sabirsizca davranip karalama kampanyasi yapmak.
|
Ben olaya siyasi bakmıyorum.Hibir parti umrumda değil.Başbakan sözünü tutmak zorunda.Bu ülkede Başbakan'ın sözü bile insanlara güven vermezse yandık ki ne yandık.
Aradan 3 yıl geçti.Biz stadımız neden dikilmedi hala demiyoruz,niçin yeni stadımıza taşınmadık demiyoruz.Yahu bir söz verilmiş,aradan 3 yıl geçmiş ve ortada bırak ufak bir adımı,stadyumun yapılıp yapılmayacağını bile bilmiyoruz!