Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yenileri nasıl buldunuz ?
Alt 23.01.2011, 22:30   #30
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yenileri nasıl buldunuz ?

Korcan:oynadıkça iyi bir kaleci olacak ama zamana ihtiyacı var...Kaleci Ramoviç en erken 1 ay sonra gelecek;belki de 6-7 hafta bile oynamayabilir ..Şu görüldü ki Ramoviç çok çabuk sakatlanan bir oyuncu onun için şimdilik 2. kaleci olmalı diye düşünüyorum..Onun için ara transfer bitmeden bu takıma tecrübeli bir yabancı kaleci alınmalıdır...Grosicki:Nasıl bir oyuncu olduğunu daha ilk maçta gösterdi..Zamanla çok daha iyi olacak...Rada:Ben olsam onu ön libero oynatmam;Navratil'le defansta daha iyi ikili olabilirler...Navratil:Kalitel i bir oyuncu;hava toplarında gayet iyi bir oyuncu;çok ağırda değil...Enaramo:Hazır olmamasına,idman eksiği olmasına rağmen son 15 dak. da elinden geleni yaptı..Takıma alıştıkça çok daha iyi olacağına inanıyorum,ilk girdiği pozisyonda top direkten döndü;fazla kilolarını verip antreman eksikliğini tamamlarsa bu ligde inanıyorom kiçok gol atacak...Sandro:Hala lisansı çıkmamış;H.kafe işlemleri bitmemiş diyor;umarım öyledir ama bana sanki özellikle bekletiliyor diye düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...